Boeken om naar uit te kijken: December 2018

Zoals elke maand neem ik jullie mee in de wereld van de te verschijnen boeken. Deze keer nemen wij een kijkje in de maand december. Naar welke boeken kijken Veronique en ik nu echt uit? Je ziet het hieronder.

Als je op de cover klikt wordt je doorgelinkt en kun je lezen waar het desbetreffende boek over gaat, of je kunt het boek bestellen waarmee je “De wereld van Bryan” ook nog steunt, voor meer info hierover klik je hier.

Kijken en lezen jullie weer mee?

Naar welke boek(en) kijken jullie het meeste uit? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de comments hieronder!

2 thoughts on “Boeken om naar uit te kijken: December 2018

    1. hmmm, ik zie het nu ook inderdaad dat ze niet aanklikbaar zijn. Zal wel weer mis gegaan zijn na de plugin update. Dat Gutenberg is nog niet zo ideaal. Morgen eens even uitzoeken haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge