Winnaar: Horloge van KoopjesAap

Tot en met gisteren liep de “Horloge van KoopjesAap” winactie die ik in samenwerking met KoopjesAap had. Ik wil alle deelnemers van deze winactie bedanken voor jullie deelname en ik wil KoopjesAap natuurlijk ook heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar voor deze winactie.

Wie is nu die gelukkige winnaar?

Uit de deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken. Jennifer Vijgen, gefeliciteerd jij bent de gelukkige winnaar!

Jennifer, zou jij mij binnen een week een privé bericht willen sturen op mijn Facebook like pagina De wereld van Bryan, met je adresgegevens?

Jennifer heeft een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan De wereld van Bryan besluiten om de prijs iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch interesse hebben in dit horloge, deze is verkrijgbaar bij KoopjesAap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge