Yvonne Franssen & Mascha Gesthuizen bij boekhandel Krings

Overal op internet zie je het voorbij komen, die auteur te gast bij die en die boekhandel in Amsterdam, die auteur heeft een signeersessie bij die en die boekhandel in Amersfoort…. Voor Veronique en mij is dat altijd te ver weg in verband met de gezondheid. Maar natuurlijk ligt hier in Sittard boekhandel Krings. Eigenaar Wim Krings probeert voor iedereen een podium in zijn winkel te bieden, of je nu bekend of onbekend bent. Bij Boekhandel Krings ben je aan het juiste adres.

© Yvonne Franssen

Afgelopen zaterdag, 3 november 2018, waren auteur Yvonne Franssen, schrijfster van onder andere ‘Schaduwen’ en auteur Mascha Gesthuizen, auteur van ‘Halverwege het einde’ te gast bij Boekhandel Krings. Aangezien Veronique ‘Schaduwen’ al had gelezen, hadden wij besloten om eens een kijkje te gaan nemen in Sittard.

De bedoeling was dat Yvonne en Mascha elkaar zouden interviewen, maar wij wisten niet zo goed wat wij ons ervan moesten voorstellen. Een Thriller en een roman auteur die elkaar vragen stellen. Maar wij kregen een mooi inkijkje in bijvoorbeeld de plannen die ze hebben voor volgende boeken, maar ook hoe ze het boek bijvoorbeeld opgebouwd hebben. En wat extra leuk was…wij als publiek mochten ook mee doen en het gesprek aangaan.

Aangezien we ‘Schaduwen’ van Yvonne al hadden, hebben we deze meegenomen om te laten signeren, dit maakt het boek toch altijd net een beetje specialer, vind ik! Wij hadden ‘Halverwege het einde’ van Mascha nog niet, dus deze ook meteen gekocht en ook laten signeren zodat wij deze ook kunnen lezen en kunnen toevoegen aan onze boekencollectie.

Ook kregen wij een leuk cadeautje van Yvonne aangezien Veronique in haar recensie van ‘Schaduwen’ had geschreven dat auteurs uit dezelfde provincie een streepje voor hadden. Dus hoe leuk is het dan als wij een boek van haar hand krijgen met de titel ‘Mysterie aan de Maas’.Een boek wat zich ook nog eens in Limburg afspeelt. Nogmaals bedankt Yvonne! 😉

Wat de dag nog extra leuk maakte was dat wij Veronique van Veronique’s boekenhoekje samen met haar vriend Mike tegen kwamen. Ik vind het altijd erg leuk om andere bloggers tegen te komen. Na het dubbelinterview zijn wij onder ons viertjes nog een drankje gaan drinken op de Markt in Sittard om deze geslaagde middag af te sluiten.

© Veronique’s boekenhoekje

Eind november zijn wij weer van de partij bij boekhandel Krings in Sittard aangezien Hugo Luijten, auteur van o.a. zijn nieuwste thriller ‘Verast’, een bezoekje brengt aan deze boekhandel. Daar kijken wij weer erg naar uit!

One thought on “Yvonne Franssen & Mascha Gesthuizen bij boekhandel Krings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge