Horloges van KoopjesAap


Ik werd benaderd door KoopjesAap met de vraag of ik interesse had in een samenwerking met hun. Natuurlijk had ik daar wel oor naar. Ik wil KoopjesAap dan ook erg bedanken voor hun aanbod.

Wie is KoopjesAap?

Koopjesaap.nl is opgericht in 2017 en is gevestigd in Nederland. Vanuit Nederland worden alle orders dan ook afgehandeld. Doordat wij de producten rechtstreeks bestellen kunnen wij u extreem lage prijzen garanderen. Koopjesaap koopt namelijk direct bij de fabrieken haar producten in, er zitten dus geen schakels (bedrijven) meer tussen.
Op deze manier kunt u veel geld besparen op uw online aankopen. Koopjesaap werkt met eigen personeel, en garandeert een goede kwaliteit en service.

De informatie die KoopjesAap over hun eigen bedrijfje geeft klinkt professioneel en erg interessant. KoopjesAap hanteert niet het “Vandaag besteld, morgen in huis” principe. Maar dit staat ook duidelijk vermeld op hun website. Daarom hebben ze ook het motto “Iets langer onderweg, maar altijd de goedkoopste!“. Ze geven zelf aan dat je gemiddeld 20 dagen op je bestelde product moet wachten. Dit vind ik persoonlijk ook geen probleem aangezien de prijs daar ook naar is.

Of je nu iets voor je auto, fiets, baby of mobiele telefoon zoekt of je bent opzoek naar bijvoorbeeld een sieraad of horloge. Je kunt het zo gek niet bedenken of KoopjesAap biedt het aan…

Ik was al langer op zoek naar een leuk horloge en zoals ik hierboven al schreef bieden ze er verschillende aan. Als eerste heb ik gekozen voor een horloge met een oranje lederen bandje. De wijzerplaat is zwart en de cijfers zijn oranje. Deze kleurcombinatie geeft het horloge een luxe en moderne uitstraling. Ik ben er dan ook erg blij mee. 🙂

Ik mocht van KoopjesAap ook een tweede horloge uitzoeken. Ik heb gekozen voor een sporthorloge met roestvrij staal en led verlichting.  Het horloge heeft een rubberen bandje. Wat even wennen is, is de manier hoe je de tijd afleest. Zoals je al op de foto ziet, heeft het horloge meerdere meters. Deze meters samen zorgen voor de tijd. Ik vind deze niet alle daagse horloges altijd wel erg leuk. Zodra je door hebt hoe je de tijd afleest is het een geweldig ontwerp. Het op tijd zetten was wel even een dingetje aangezien het horloge zonder duidelijke handleiding geleverd wordt.

Wat ik wel jammer vind is dat KoopjesAap op hun website heeft staan dat ze direct bij de fabrieken inkopen en er dus geen schakels (bedrijven) tussen zitten. Dit klopt helaas niet aangezien er bij aankomst van de horloges een briefje van de verkoper op aliExpress bij zit zodat je weet wie deze op aliExpress verkoopt… Het concept wat KoopjesAap hanteert is natuurlijk handig voor mensen die het niet vertrouwen om via aliExpress te bestellen. Maar als ik een advies mag geven aan KoopjesAap. Pas de tekst op de website aan en laat de pakketjes bij jullie aankomen, haal het briefje eruit en stuur het, na controle, door naar de klant. Zodat fouten of eventuele beschadigingen eruit gefilterd worden en niet door de klant ontdekt hoeven worden. Dat komt naar mijn idee professioneler over…

Ik ben wel heel erg blij en tevreden met de ontvangen horloges en ik zou in de toekomst ook zeker weer iets bestellen bij KoopjesAap.

Ben jij opzoek naar een horloge of iets anders? Neem dan ook zeker eens een kijkje op KoopjesAap en wie weet hebben ze het voor een erge scherpe prijs in hun assortiment.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge