Winactie: Mijn bullet journal Sticker

In samenwerking met BBNC uitgevers/Mus creatief heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Ik mag één exemplaar van ‘Mijn bullet journal Stickers’, verloten onder mijn volgers! Hier wil ik BBNC uitgevers/Mus creatief natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Wat zegt de uitgever over dit stickerboek?

De stickers hebben zestien verschillende ontwerpen die naadloos aansluiten bij de Mijn Bullet Journals van MUS. Gebruik de verschillende designs om orde te scheppen in je bujo-leven. Geef bijvoorbeeld elke maand tabjes met zijn eigen kleur, zodat je ze makkelijk kan terugvinden in je bujo. Of gebruik de ontwerpen voor vaste onderwerpen: noteer al je cadeau-ideeën op de vrolijke stipjes en schrijf je zakelijke afspraken op de zwarte sticky notes. Zo heb je direct overzicht wat elke notitie betekent als je je bujo openslaat. Of misschien heb je geen praktische doeleinden voor deze sticky notes, maar ben je gewoon net zo’n geek als wij en word je er blij van als je stationery bij elkaar past. Waarvoor je ze dan ook wilt gebruiken: je vrolijkt je bujo en jezelf direct op met deze echte Mijn Bullet Journal stickers.

Wat moet je doen om kans te maken op dit stickerboek?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

Deze winactie loopt tot en met 26 oktober 2018. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaars bekend maken.

Succes!

4 thoughts on “Winactie: Mijn bullet journal Sticker

  1. Gedeeld op facebook en bloglovin als saartje Grupping-Ndangi op google+ als saartje Ndangi en op Twitter, pinterest, instagram als saartjeinwonderbookland. Deze stickerboek lijkt me erg leuk om men bullet journal op te vrolijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge