Mijn Bullet Journal – Stickers, Sticky notes en Sticky tabs

In het verleden heb ik over diverse dingen van de Mijn bullet journal-serie geschreven. Maar ik merkte dat er toch aardig wat tijd in gaat zitten. En ik vind als je iets creatiefs doet recenseren, dat je er ook tijd voor moet hebben om genoeg aandacht te kunnen besteden aan de verschillende producten. Daarom kan ik vanaf vandaag trots melden dat onze buurvrouw Sandra dit graag op zich neemt. Hier ben ik natuurlijk mega blij mee! 🙂 Ten eerste wil ik natuurlijk Sandra bedanken die hier de tijd in heeft gestoken en wil ik BBNC uitgevers/Mus Creatief bedanken voor de recensie-materialen.

Wat zegt de uitgever over de Mijn bullet journal Stickers


De stickers hebben zestien verschillende ontwerpen die naadloos aansluiten bij de Mijn Bullet Journals van MUS. Gebruik de verschillende designs om orde te scheppen in je bujo-leven. Geef bijvoorbeeld elke maand tabjes met zijn eigen kleur, zodat je ze makkelijk kunt terugvinden in je bujo. Of gebruik de ontwerpen voor vaste onderwerpen: noteer al je cadeau-ideeën op de vrolijke stipjes en schrijf je zakelijke afspraken op de zwarte sticky notes. Zo heb je direct overzicht wat elke notitie betekent als je je bujo openslaat. Of misschien heb je geen praktische doeleinden voor deze sticky notes, maar ben je gewoon net zo’n geek als wij en word je er blij van als je stationery bij elkaar past. Waarvoor je ze dan ook wilt gebruiken: je vrolijkt je bujo en jezelf direct op met deze echte Mijn Bullet Journal stickers.

Wat zegt de uitgever over de Mijn bullet journal Sticky notes

Deze sticky notes hebben acht verschillende ontwerpen, die mooi matchen met de designs van de Mijn Bullet Journals. Ze zijn daarnaast erg handig in gebruik: er staan blanco maandkalendertjes op, aantal glazen water om
af te vinken en to-do-lijstjes. Gebruik ze ook om orde te scheppen en te navigeren in je bujo, zodat je gemakkelijk dingen kunt terugvinden. Of misschien heb je helemaal geen praktische doeleinden voor deze sticky notes en word je gewoon erg blij van mooie stationery. Waar je ze ook
voor gebruikt: zowel jij als je bujo worden direct een stuk fleuriger met deze heerlijk kleverige sticky notes.

Wat zegt de uitgever over de Mijn bullet journal Sticky tabs

Markeer de belangrijke dingen in je bullet journal met een sticky tab – zoals je habit tracker en je doodle challenge – en raakt nooit meer verdwaald in je bujo. Deze sticky tabs komen in twaalf verschillende kleurtjes en designs en zijn beschrijfbaar.

Je kent het denk ik wel, je hebt je bullet journal zover als klaar, dat wil zeggen, je hebt bijvoorbeeld je agenda gemaakt en je afspraken ingeschreven… Maar dan? Zoals we eerder zagen waren er al de Mijn bullet journal Stencils en daar zijn nu de Stickers, Sticky notes en Sticky tabs aan toegevoegd. Hoe leuk is dat!? 🙂

Ik zag jullie eerst even de de Sticky notes en Sticky tabs laten zien:

Zoals jullie zien is er aardig wat variatie in de verschillende notes en tabs. Bij de stickers wordt het erg moeilijk om alle stickers te laten zien, daarom heb ik ervoor gekozen om 4 stickervellen te laten zien aan jullie zodat jullie een idee krijgen wat voor een stickers en in dit boek zitten.

Natuurlijk is Sandra ook aan de slag gegaan met deze leuke bullet journal toevoegingen. Zo laat ze me weten dat het allemaal zijn voor en nadelen heeft.

De pluspunten van het stickerboek zijn volgens Sandra:

 • Grote keuze, veel verschillende soorten stickers.
 • Veel stickers zijn gemaakt van mat papier en dus te beschrijven.
 • Meerdere stickers van 1 soort zodat je meer stickers hebt om binnen een bepaald thema te gebruiken.
 • De tabbladen om de verschillende maanden aan te geven zijn haar favorieten.

De minpunten van het stickerboek zijn volgens Sandra:

 • Het stickerboek stinkt heel erg. Na lang gebruik merkte ze dat ze er een beetje hoofdpijn van kreeg.
 • Ze had er moeite mee om de grote stickers in zijn geheel uit het boek te krijgen en om ze weer recht op te plakken. De stickers zijn erg statisch.

De pluspunten van de sticky notes zijn volgens Sandra:

 • Erg leuk design, leuke printjes. Vooral het ‘to do’ blaadje is erg fijn.
 • Ze passen allemaal mooi bij elkaar.
 • Ze blijven goed plakken.

De minpunten van de sticky notes zijn volgens Sandra:

 • Ze is geen groot fan van het gebruiken van losse blaadjes in een bullet journal. Ze heeft ze alsnog helemaal vastgeplakt, aangezien ze toch op een of andere manier bang was dat ze ze kwijt zou raken.
 • De briefjes zijn erg klein, je kunt er niet veel op schrijven, dat vindt ze erg jammer. Ze hadden voor haar gevoel net een slag groter mogen zijn.

De pluspunten van de sticky tabs zijn volgens Sandra:

 • Erg leuke blaadjes, veel verschillende kleuren, er zit voor iedereen wel iets bij.
 • In het boekje zijn ze handig te bewaren.
 • Ze zijn goed te beschrijven.

De minpunten van de sticky tabs zijn volgens Sandra:

 • Er blijft op iedere ‘blokje’ van de tabs een plaklaagje achter waardoor de pagina’s van het bullet journal aan elkaar blijven plakken. Hierdoor worden ook je pagina’s vies in je bullet journal. Het zou fijn zijn als hier toch iets op gevonden kon worden.

Zoals jullie zien heeft Sandra de producten goed onder de loep genomen. Al met al is het een erge goede en leuke toevoeging aan de Mijn bullet journal-serie. Er ziet voor iedereen wel een motiefje of sticker bij.

Heb je interesse in (één van) de bovengenoemde producten? Hieronder vinden jullie de link van waar het product verkrijgbaar is:

 • De stickers zijn o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en Bol.com
 • De sticky notes zijn o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en Bol.com
 • De sticky tabs zijn o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge