Boeken om naar uit te kijken: Oktober 2018

 

Zoals elke maand neem ik jullie mee in de wereld van de te verschijnen boeken. Deze keer nemen wij een kijkje in de maand oktober. Oktober is niet alleen de maand van mijn verjaardag, maar ook in boekenland is het een echte feestmaand want er verschijnen weer een aantal mooie boeken!

Als je op de cover klikt wordt je doorgelinkt en kun je lezen waar het desbetreffende boek over gaat, of je kunt het boek bestellen waarmee je “De wereld van Bryan” ook nog steunt, voor meer info hierover klik je hier.

Kijken en lezen jullie weer mee?

Naar welke boek(en) kijken jullie het meeste uit? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de comments hieronder!

4 thoughts on “Boeken om naar uit te kijken: Oktober 2018

    1. Nathalie Pagie ben ik nu mee bezig en ik moet zeggen dat ik het tot nu toe een erg spannend boek vind. Naar de nieuwe Bryndza kijk ik ook erg uit, blij dat die deze maand verschijnt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge