Winnaars: Esther Vermeulen – Het kattenpension

Tot en met gisteren liep de “Esther Vermeulen – Het kattenpension-winactie” die ik in samenwerking met Esther Vermeulen en Veltman Uitgevers had. Ik wil alle deelnemers van deze winactie bedanken voor jullie deelname en ik wil Esther Vermeulen en Veltman Uitgevers natuurlijk ook heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van de twee exemplaren voor deze winactie.

Waar gaat het boek over?

In deze vlot geschreven detectiveroman wordt privédetective Marit Johansen door een van haar buurtgenoten om hulp gevraagd. Er wordt een huisdier vermist. Door het gebrek aan werk besluit ze op het verzoek van de ontredderde vrouw in te gaan en begint een zoektocht die gaandeweg steeds grimmiger wordt. Een bevriende rechercheur, Dix Boeks, vertrouwt haar toe dat er de laatste tijd met regelmaat vuilniszakken met een lugubere inhoud uit de rivier worden gevist. Als een aantal louche individuen haar pad kruist, dreigt een ogenschijnlijk simpele opdracht volledig uit de hand te lopen…

Ik heb ‘Het kattenpension‘ gelezen, voor mijn recensie klik hier.

Maar wie zijn nu de gelukkige winnaars?

Uit de deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik twee winnaars getrokken.Op mijn website heeft Shirley Pellikaan gewonnen en op mijn Facebookpagina heeft Juul van den Berg gewonnen.

Shirley, zou jij mij binnen een week een mail willen sturen naar Info@dewereldvanbryan.nl met je adres gegevens? Gebruik wel het mailadres waar je ook mee gereageerd hebt op de winactie.

Juul, zou jij mij binnen één week een privé bericht willen sturen op mijn Facebook like pagina De wereld van Bryan, met je adresgegevens?

Shirley & Juul hebben een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan De wereld van Bryan besluiten om de prijs iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit leesboek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Houd mijn website en/of Facebookpagina in de gaten, binnenkort start er weer een nieuwe winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge