Mijn Bullet Journal – Stencils

Enige tijd geleden is bij BBNC Uitgevers / Mus Creatief de “Mijn bullet journal Stencils” verschenen. Ik was erg benieuwd of dit fijn zou werken in een bullet journal. Ik wil BBNC Uitgevers / Mus Creatief dan ook heel erg bedanken voor het recensie-exemplaar.

Wat zegt de uitgever over deze stencils: Het bijhouden van een bullet journal is dé hype van dit moment. Tienduizenden – zo niet miljoenen – mensen zijn hun eigen bullet journal gestart en ordenen hun leven in lijstjes, maandlogs, weeklogs, challenges, modules, planners en trackers.
De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommigen stoppen ontzettend veel tijd in het versieren van hun bullet journal met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen, bloemendecoraties en tekeningen … dat kan, maar dat hoeft niet. Wil jij je bullet journal toch wat meer schwung geven maar ben je niet zo creatief? Of heb je een prachtig journal gemaakt, maar zou je wat minder tijd kwijt willen zijn aan het opzetten van je lay-outs? Dan hebben wij nu de oplossing voor jou – met onze Bullet Journal Stencils heb je de meestvoorkomende vormen en leukste decoraties altijd bij de hand en kun je ze eenvoudig overtrekken in je bujo.

In het verleden heb ik al verschillende dingen van de “Mijn bullet journal-serie” gerecenseerd. Over sommige dingen was ik te spreken en over sommige iets minder. Hoe zou dit zijn bij deze stencils?

BBNC Uitgevers / MUS Creatief heeft ervoor gekozen om de stencils te maken van fijn dik plastic. In de set die ik ontving zitten 15 stencil-bladen. Of je nu opzoek bent naar een stencil van een zon, bloem of vlaggetje, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in deze set stencils.

Natuurlijk ben ik ook aan de slag gegaan met deze “Mijn bullet journal Stencils”. Zoals jullie hieronder zien heb ik gebruik gemaakt van verschillende stencils. Zo heb ik de weekdagen en de kaders om de afspraken ermee gemaakt. Maar ook heb ik ervoor gekozen om de weers-icoontjes met deze stencils te maken.

Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over het resultaat. Ik weet zeker dat ik ze nog vaak ga gebruiken. De variatie in de stencilbladen is voor mij ook ruim voldoende. Ik ben fan van deze stencils!

Ben jij opzoek naar leuke stencils om te gebruiken in je bujo? Kijk dan ook eens naar deze mooie set.

 Deze Mijn bullet Journal Stencils zijn o.a. verkrijgbaar bij BBNC Uitgevers, MUS Creatief en Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge