Winactie: Esther Vermeulen – Het kattenpension

In samenwerking met Esther Vermeulen en Veltman Uitgevers heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Ik mag niet één, maar twee exemplaren van ‘Het kattenpension’, deel 7 van de Bureau Marit-serie, geschreven door Esther Vermeulen, verloten onder mijn volgers! Hier wil ik Esther en Veltman Uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek over?

In deze vlot geschreven detectiveroman wordt privédetective Marit Johansen door een van haar buurtgenoten om hulp gevraagd. Er wordt een huisdier vermist. Door het gebrek aan werk besluit ze op het verzoek van de ontredderde vrouw in te gaan en begint een zoektocht die gaandeweg steeds grimmiger wordt. Een bevriende rechercheur, Dix Boeks, vertrouwt haar toe dat er de laatste tijd met regelmaat vuilniszakken met een lugubere inhoud uit de rivier worden gevist. Als een aantal louche individuen haar pad kruisen, dreigt een ogenschijnlijk simpele opdracht volledig uit de hand te lopen…

Ik heb ‘Het kattenpension‘ al gelezen, voor mijn recensie klik hier.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

Ik zal één winnaar kiezen die de bovenstaande stappen gevolgd heeft. Echter om de mensen die extra stappen willen ondernemen of geen Facebook hebben ook kans te laten maken op dit geweldig goede boek. Zal een winnaar gekozen worden op de website. Dus eigenlijk heb je sowieso 2 kansen om mee te doen. 1 keer op Facebook en 1 keer hier op de website.

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 23 september 2018. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaars bekend maken.

Succes!

11 thoughts on “Winactie: Esther Vermeulen – Het kattenpension

 1. Maak zeer graag kans.
  Bericht op Facebook geliked en openbaar gedeeld. (Wilma Van T Hof.)
  Op twitter winactie geliked en ge-retweet (Wilma van ’t Hof / @prulleke62.)
  En op Bloglovin* ben ik ook volger en bericht ge-loved en geshaed (WilmaVan ’t Hof.)
  Enigste wat ik nu nog kan doen is duimen.
  En natuurlijk alle deelnemers succes wensen.

 2. Wat leuk De wereld van Bryan ! Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een boek van Esther Vermeulen heb gelezen . Heb gekeken, het lijkt me een heel mooie serie , dus ik wil zeker meeloten voor dit deel Het kattenpension, vooral ook omdat ik vroeger in een kattenpension werkte en misschien dat decor verbeeld als ik het boek lees. En ik heb natuurlijk mijn poezenbeesten hier in huis, die lezen vast mee ! Liken deed ik al bij beide pagina’s , ik deel op mijn eigen Facebook,(Twitter heb ik niet ) en vertel het nog even verder . Ik heb Jellie de Vries ,Gerda de Bos Monique En Chris uitgenodigd ?

 3. Wat een leuke actie,ik wil dolgraag het boek winnen. (En dan samen met 🐱 Teigetje op de bank lezen, heerlijk!) Ik volg je op Facebook (Akkemarijke Drent) en op Twitter (kaartenvrouwtje/A. Drent) en heb daar je berichten gedeeld/geretweet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge