Winnaars: Bart Debbaut – De mol

Tot en met gisteren liep de “Bart Debbaut – De mol” winactie die ik in samenwerking met Uitgeverij Lannoo had. Ik wil alle deelnemers van deze winactie bedanken voor jullie deelname en ik wil Uitgeverij Lannoo natuurlijk ook heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van de twee exemplaren voor deze winactie.

Waar gaat het boek over?

Een groep van tien kandidaten – waaronder één saboteur – maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen van De Mol. Allen hebben ze slechts één doel voor ogen: de bedrieger onder hen ontmaskeren. Een prachtige locatie en spannende opdrachten: het avontuur lonkt!

Maar vlak na de aftrap van de opnames verdwijnt Mary-Ann, één van de kandidaten, spoorloos. Het productieteam tast in het duister, dit hadden ze niet gepland. Is er een verrader op de set of speelt de mol dubbelspel?

Mijn wederhelft Koukleum heeft De mol gelezen, voor haar recensie klik hier.

Maar wie zijn nu de gelukkige winnaars?

Uit de deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik twee winnaars getrokken.Op mijn website heeft Petra Haessen gewonnen en op mijn Facebookpagina heeft Anja Klijn Velderman gewonnen.

Petra, zou jij mij binnen een week een mail willen sturen naar Info@dewereldvanbryan.nl met je adres gegevens? Gebruik wel het mailadres waar je ook mee gereageerd hebt op de winactie.

Anja , zou jij mij binnen één week een privé bericht willen sturen op mijn Facebook like pagina De wereld van Bryan, met je adresgegevens?

Petra & Anja hebben een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan De wereld van Bryan besluiten om de prijs iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit leesboek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Houd mijn website en/of Facebookpagina in de gaten, binnenkort start er weer een nieuwe winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge