Boeken om naar uit te kijken: Augustus 2018

Zoals elke maand neem ik jullie mee in de wereld van de te verschijnen boeken. Deze maand nemen wij een kijkje in de maand augustus. Ik kan jullie vertellen… er komen weer mooie boeken uit. Natuurlijk zijn dit niet alle boeken die verschijnen, maar een aantal boeken die mij interessant lijken…

Als je op de cover klikt wordt je doorgelinkt en kun je lezen waar het desbetreffende boek over gaat, of je kunt het boek bestellen waarmee je “De wereld van Bryan” ook nog steunt, voor meer info hierover klik je hier.

Kijken en lezen jullie mee? 😉

Naar welke boek(en) kijken jullie het meeste uit? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de comments hieronder. 🙂0

2 thoughts on “Boeken om naar uit te kijken: Augustus 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge