Winactie: Series Addict

In samenwerking met BBNC Uitgevers/Mus Creatief heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Ik mag een exemplaar van Series Addict verloten onder mijn volgers! Hier wil ik BBNC Uitgevers/Mus Creatief natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Wat is Series Addict?

De wereld zit vol mogelijkheden om te bingewatchen: het tussen de twee tot zes (of meer!) afleveringen van een serie achter elkaar kijken. Het nadeel is alleen dat je, na een dag op de bank hangen met vierkante ogen van de tv, de volgende dag alweer vergeten kunt zijn hoe die serie ook alweer heet en waar je gebleven bent. Sterker nog: soms verdwijnen de verhaallijnen compleet uit je bingebrein en vergeet je helemaal dat je een compleet seizoen (Of zelfs een hele serie) al hebt gezien! Dat is nu allemaal verleden tijd. Vanaf nu track je in dit boek supersimpel welke series je allemaal tegelijk volgt, bij welke aflevering je bent gebleven en wat je van een seizoen of serie vond. Bovendien hou je makkelijk bij welke series (en films!) je nog wilt zien. Zo vergeet je nooit meer wat je al hebt gezien en waar je nog naar uitkijkt.

Ik heb Series Addict al onder de loep genomen, voor mijn recensie klik je hier.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 29 juni 2018. Na 30 juni 2018 zal ik de winnaar zo snel mogelijk bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om te reageren

Succes!

2 thoughts on “Winactie: Series Addict

  1. Ik doe super graag mee. Alles geliked op Facebook en bloglovin als saar Grupping-Ndangi op Twitter als saartjeinwonderbookland en men andere Twitter als @angelsaartje op pinterest en Google+ als saar Ndangi 👍

  2. Ik maak graag kans op dit boekje. Als je veel kijkt, dan vergeet je ook weer wat je hebt gezien en hoe dat was. Dit boekje zou een fijn geheugensteuntje zijn.
    Ik volg je op Bloglovin’ (meer myr) en daar heb ik dit artikel geloved en gesaved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge