Winactie: Toni Coppers – De jongen in het graf

In samenwerking met Uitgeverij Angèle heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Ik mag een exemplaar van De jongen in het graf, geschreven door Toni Coppers, verloten onder mijn volgers! Hier wil ik Uitgeverij Angèle natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek over?

Leo Meersman is een van de wreedste seriemoordenaars van de laatste decennia. Hij kreeg in 2002 levenslang voor het misbruiken en vermoorden van zes jongens. Hoofdinspecteur Michel Masson is ervan overtuigd dat het er zeven waren. Hij weet zeker dat ook de vijfjarige Arne in handen van Meersman is gevallen. Zijn lichaam is echter nooit gevonden. Zonder lichaam geen bewijs, maar ook geen verwerking voor de familie. Het is een cold case die Masson al een halve carrière bezighoudt en die hem diep in zijn ziel raakt. Op zijn sterfbed vraagt Meersman onverwacht om Masson te zien. Hij wil hem iets vertellen…

Ik heb De jongen in het graf gelezen, voor mijn recensie klik hier.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

De winactie loopt tot en met 11 juni 2018. Na 11 juni 2018 zal ik de winnaar zo snel mogelijk bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om te reageren

Succes!

7 thoughts on “Winactie: Toni Coppers – De jongen in het graf

  1. Doe graag mee grote fan van coppers gedeeld op Facebook en bloglovin als saartje Grupping-Ndangi op google+ als saartje Ndangi op Twitter als @angelsaartje en op pinterest als wonderbookland.blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge