Handgemaakte snuffelzakjes met Catnip

In de Facebook groep Bloggers Gezocht werd door Sylvia van Kattenoppas Zwanenburg een oproep gedaan of iemand interesse had om de Handgemaakte snuffelzakjes met Catnip uit te proberen, dus heb ik me, samen met Simba opgegeven, en niet veel later kreeg ik een mail dat ik de snuffelzakjes mocht recenseren. Hier wil ik Sylvia van Kattenoppas Zwanenburg dan ook hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Kattenoppas Zwanenburg zelf over hun Handgemaakte snuffelzakjes met catnip: Vol trots wil ik jullie vertellen dat Kattenoppas Zwanenburg vanaf nu een eigen lijn snuffelzakjes heeft. Een snuffelzakje is een handgemaakt speelzakje voor de kat, gevuld met ?Catnip (kattenkruid)? De snuffelzakjes met super leuke designs worden per 2 stuks verpakt in een hersluitbaar zakje.

Onze huisdieren zijn onze kinderen

Zoals de meeste van jullie wel weten zijn Veronique en ik gek op onze eigen beestenboel die bestaat uit, Pebbles onze hond, Luna onze poes, en Simba onze kater. Voor ons zijn onze huisdieren echt onze kinderen (En zo gedragen ze zich ook. 😉 ) Ik zal vandaag samen met Simba een blik werpen op deze deze handgemaakte snuffelzakjes met Catnip. Wil jij graag weten wat Luna van deze handgemaakte snuffelzakjes met Catnip vond? Lees dan het blog dat Veronique schreef over deze snuffelzakjes met Catnip.

Simba, Luna, er is post voor jullie

Normaal is de meeste post wat hier op de deurmat valt voor Veronique of mij, maar deze keer was het voor Simba en Luna. Het was ook net of ze het wisten, want toen ik de enveloppen waarin Sylvia van Kattenoppas Zwanenburg de snuffelzakjes had gestuurd op het aanrecht legde waren onze poezenbeesten al bijna niet meer te houden en begonnen ze de enveloppen kopjes te geven. Dus dit was al één groot feest voor Simba en Luna.

De blauwe set snuffelzakjes met Catnip

Simba en ik hadden de keuze uit twee verschillende setjes snuffelzakjes. Wij konden kiezen uit de roze en de blauwe set. Aangezien Simba een kater is was onze keuze snel gemaakt en zijn wij voor de blauwe gegaan. Het blauwe snuffelzakje wat in dit setje zit is van een soort velours stof, deze stof voelt lekker zacht aan. Op dit snuffelzakje staat de tekst “Miauw”, wat natuurlijk erg toepasselijk is. Daarnaast zit er ook nog een snuffelzakje van katoen in, deze heeft een opdruk van verschillende katten, deze vind ik persoonlijk ook erg leuk en grappig. Beide snuffelzakjes zijn van erg goede en stevige kwaliteit.

Simba, Hoe bevallen de snuffelzakjes?

Zoals je op onderstaand filmpje kunt zien is Simba erg blij met de snuffelzakjes. Hij knuffelt er erg veel mee en geeft het constant kopjes. Dit is natuurlijk erg leuk om te zien. Normaal is Simba niet zo van het spelen, maar met deze mooie snuffelzakjes met Catnip is hij toch lekker actief bezig.

Heb je zelf een kat en ben je enthousiast? Deze handgemaakte snuffelzakjes met catnip kun je bestellen via Kattenoppas Zwanenburg voor € 9,95 per set van 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge