Hoe gaaf is dat… Onze eigen bierviltjes.

Veronique en ik werden een tijdje geleden benaderd door Studentendrukwerk, met de vraag of wij interesse hadden om hun bierviltjes te testen. Nu drinken wij geen bier, maar viltjes kunnen wij altijd gebruiken… Dus hebben wij natuurlijk volmondig ja gezegd op deze samenwerking. Ik wil Studentendrukwerk dan ook erg bedanken voor deze mooie samenwerking.

Informatie die op hun website te lezen is over de bierviltjes: Bedrukte bierviltjes nodig voor je vereniging, verjaardag of een ander feestje? Laat hier voordelig je bierviltjes bedrukken met een logo, tekst of foto. De bierviltjes zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, rond en vierkant met afgeronde hoeken. Heb je nog geen ontwerp? Begin dan meteen met het ontwerpen van je eigen bierviltjes in onze handige online ontwerptool. Heb je al wel een eigen ontwerp? Maak dan gebruik van onze PDF uploader. Onze bierviltjes worden gedrukt op 1,5 mm houtbord, dit is gesatineerd karton met een hoge opdikking.

Hoe ontwerp ik de bierviltjes?

Als eerste ga je naar de website van Studentendrukwerk, en dan klik je, aan de rechterkant, op “Alle producten” en daar zie je onder fotomateriaal “Bierviltjes” staan. Als je hierop klikt krijg je direct de vraag of je ze online wilt ontwerpen, of berekenen en uploaden. Ik heb zelf voor de eerste optie, “Online ontwerpen”, gekozen.

Als je hierop klikt wordt de online editor geopend. Aangezien ik twee logo’s op de bierviltjes wil hebben, aan de ene kant het logo van Veronique en aan de andere kant mijn logo Ik kon kiezen uit de volgende vier formaten:

  • Bierviltjes vierkant 93 x 93 mm enkelzijdig
  • Bierviltjes rond diameter 107 mm enkelzijdig
  • Bierviltjes vierkant 93 x 93 dubbelzijdig
  • Bierviltjes rond diameter 107 mm dubbelzijdig

Ik heb gekozen voor de vierkante bierviltjes van 39 x 39mm dubbelzijdig. Dit leek mij in mijn geval het mooiste.

Als ik dan verder klik kom ik op de ontwerp pagina uit. Voor mij was het vrij makkelijk, ik heb het eerste logo geupload via de knop foto’s aan de linker kant. Maar je kan ook werken met verschillende foto’s, als je bijvoorbeeld een collage wilt maken, je kan er zelfs nog tekst aan toevoegen. Niks is te gek! Wat ik echt een pluspunt vind, zijn de tips die aan de rechter kant in de witte balk staan.

Zoals je ziet staat er ook een klein uitroep tekentje in de hoek van het viltje… Daaronder staat de melding dat mijn gebruikte afbeelding van matige kwaliteit is, maar ik heb de gok toch gewoon genomen…

Ik heb eigenlijk dezelfde stappen genomen voor het logo van Veronique op de andere kant van het bierviltje te krijgen.

Hierna kun je doorklikken naar het betaalscherm en zodra je betaald hebt krijg je ook netjes een bevestiging via de mail en een Track & Trace code zodat je je pakketje mooi kunt volgen en dat je weet wanneer de pakketbezorger voor je deur staat. 🙂

Zoals jullie zien zijn de afbeeldingen erg goed gelukt, ondanks dat hij bij mijn logo aangaf dat de kwaliteit matig is. Ook de dikte en de kwaliteit vind ik erg goed. Ik ben dan ook super blij met deze bierviltjes en ik zal ze dan ook met veel plezier gaan gebruiken.

Ben jij opzoek naar leuke zelfontworpen bierviltjes met bijvoorbeeld je eigen logo of een leuke foto? Denk dan ook zeer zeker eens aan de bierviltjes van Studentendrukwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge