Winnaar: Joop van Riessen – Baby vermist

Tot en met gisteren liep de “Joop van Riessen – Baby vermist” winactie die ik in samenwerking met Uitgeverij De Kring had. Ik wil alle deelnemers van deze winactie bedanken voor jullie deelname en ik wil Uitgeverij De Kring natuurlijk ook heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar voor deze winactie.

Waar gaat Baby vermist over

Een jonge moeder staat in de Westerstraat te pinnen wanneer ze wordt gebeld. Als ze zich even later bij de pinautomaat weer omdraait, is haar kinderwagen verdwenen. Commissaris Anne Kramer, chef Recherche Amsterdam, wordt ingeschakeld om de baby terug te vinden. Het zal een van de meest emotionele zaken uit haar carrière worden.
Baby vermist is een spannende, eigentijdse thriller. Het is het tiende deel van de Anne Kramer-reeks. De delen zijn los van elkaar te lezen.

Ik heb Baby vermist gelezen, voor mijn recensie klik hier.

Maar wie is nu die gelukkige winnaar?

Uit de deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken. Chantal, gefeliciteerd jij bent de gelukkige winnaar!

Ik heb Chantal een email gestuurd om haar te laten weten dat ze de gelukkige winnaar is van dit spannende boek. Chantal heeft één week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan De wereld van Bryan besluiten om de prijs iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch interesse hebben in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.

Hou mijn website of social mediakanalen zoals Facebook, Twitter en/of Bloglovin in de gaten want binnen een paar dagen start ik weer een nieuwe leuke winactie.

Je kan mij ook altijd via email gaan volgen, Dit kan je in de sidebar aan de rechterkant aangeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge