Boeken om naar uit te kijken: Mei 2018

Vanaf deze maand zal ik jullie, net zoals de meesten boekenblogs, ook meenemen in de wereld van de te verschijnen boeken. Bij mij gaan deze blogs de naam “Boeken om naar uit te kijken” heten.

Ik laat jullie kennismaken met een aantal boeken die de desbetreffende maand verschijnen. Het zullen niet allemaal boeken zijn die ik van plan ben om te lezen, maar wel boeken die mij aanspreken om aan jullie voor te stellen. 😉

Als je op de cover klikt wordt je doorgelinkt en kun je lezen waar het desbetreffende boek over gaat, of je kunt het boek bestellen waarmee je “De wereld van Bryan” ook nog steunt, voor meer info hierover klik je hier.

Naar welke boek(en) kijken jullie het meeste uit? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de comments hieronder. 🙂

4 thoughts on “Boeken om naar uit te kijken: Mei 2018

 1. Geen van de covers spreekt me echt aan, moet ik eerlijk zijn. Maar als het goed is komt er een nieuwe Stephen King aan en daar heb ik zin in! Ik houd wat meer van horror.
  Na doorklikken klonk ‘Het meisje dat graag dood wilde’ best wel goed! Die lijkt me erg interessant. Zo zie je maar, beoordeel een boek niet op de cover!

  1. Hey Angela,

   Ik heb dan persoonlijk weer niks met Stephen King of Horror, maar dat is net het leuke van de boekenwereld (Vind ik) Alles kan, maar niks moet gelezen worden. 😉

   Ik ben ook erg benieuwd naar “Het meisje dat graag dood wilde”, Ik heb daar een tijdje geleden een docu over gezien en die was ook erg interessant. 🙂

   Groetjes Bryan

  1. Hey Anneke,

   Ja die covers, het blijven toch gekke dingen he, Mijn mening is wel dat de cover het visitekaartje van een boek is. Dus die moet mij wel aanspreken want anders ga ik ook niet zo snel de flaptekst lezen. Stomme gewoonte haha. 🙂

   Groetjes Bryan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge