Winactie: Joop van Riessen – Baby vermist

In samenwerking met Uitgeverij De Kring heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Ik mag een exemplaar van Baby vermist, geschreven door Joop van Riessen, verloten onder mijn volgers! Hier wil ik Uitgeverij De Kring natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek over?

Een jonge moeder staat in de Westerstraat te pinnen wanneer ze wordt gebeld. Als ze zich even later bij de pinautomaat weer omdraait, is haar kinderwagen verdwenen. Commissaris Anne Kramer, chef Recherche Amsterdam, wordt ingeschakeld om de baby terug te vinden. Het zal een van de meest emotionele zaken uit haar carrière worden.
Baby vermist is een spannende, eigentijdse thriller. Het is het tiende deel van de Anne Kramer-reeks. De delen zijn los van elkaar te lezen.

Ik heb Baby vermist gelezen, voor mijn recensie klik hier.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

Wil je extra kans maken op dit boek?

De winactie loopt tot en met 5 mei 2018. Op 6 mei 2018 zal ik in de loop van de dag de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om te reageren.

Succes!

28 thoughts on “Winactie: Joop van Riessen – Baby vermist

  1. Zou dit boek graag winnen. Ben verzot op spannende boeken. Vooral met woorden als vermist, verleden en geheimen in de titel ?

  2. heb al veel boeken dwz ebooks van Joop van Riessen gelezen en ben weer benieuwd hoe het met Anne Kramer persoonlijk gaat naast het verhaal….

  3. Alweer zo’n heerlijk boek van Joop van Riessen en zijn Anne Kramer.
    Baby vermissing lijkt me zeer heftig, je moet er niet aan denken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge