Wachtwoorden logboek

Omdat ik iemand ben, die altijd of mijn gebruikersnaam of wachtwoord kwijt is, was ik blij toen ik zag dat Deltas uitgevers daar nu het handige Wachtwoorden logboek voor op de markt heeft gebracht. Ik wil Deltas uitgevers dan ook bedanken voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.

Informatie die te lezen is op internet over het Wachtwoorden logboek: Wachtwoorden, gebruikersnamen en klantnummers… we worden erdoor overspoeld. Gelukkig is er deze handige organizer om ze alfabetisch te rangschikken volgens de naam van de website, winkel, instantie of vereniging. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Wie kent het niet… Je denkt “Ik ga eens even shoppen bij webwinkel X”, je gaat naar de desbetreffende website… En dan komt het… Wat is je gebruikersnaam? En vaak nog veel erger… Wat is je wachtwoord? Daar heeft Deltas uitgevers nu iets op gevonden. Ze hebben namelijk het wachtwoorden logboek op de markt gebracht. Ik ben benieuwd of het echt zo handig is…

Als ik het boek opensla krijg ik direct al verschillende tips hoe je een sterker en veiliger wachtwoord maakt. Dit vind ik erg fijn en handig. Zo heb ik er eigenlijk nooit bij nagedacht om een makkelijke (voor mij dan) zin in me hoofd te nemen en dan van elk woord de eerste letter te gebruiken. Dergelijke tips staan er op de eerste pagina’s van dit Wachtwoorden logboek, waar ik persoonlijk zeker iets aan heb.

Wat ik ideaal vind is dat dit Wachtwoorden logboek opgedeeld is in groepjes letters van het alfabet, zo heb je A t/m C, D t/m F, enzovoort. Op deze manier kun je altijd snel je wachtwoorden terug vinden als je ze nodig hebt.

Als je een website URL, gebruikersnaam, wachtwoord of zelfs een klantnummer wilt noteren in dit Wachtwoorden logboek heb je echt ruimte genoeg. Ik kan je vertellen dat ik echt fan ben van dit boekje. Ik zal het zeer zeker dagelijks gebruiken. Want mijn gegevens staan er al allemaal in. 🙂

Gegevens van dit boek:
Titel: Wachtwoorden logboek
Uitgever: Deltas uitgeverij
EAN:9789044751611
Prijs: € 13,94

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge