Alu-Dibond van Zor

Ik werd benaderd door Zor of ik interesse had in een samenwerking. Omdat ik ook graag foto’s maak was ik hier uiteraard voor te vinden. Ik mocht een foto op Alu-Dibond laten afdrukken. Ik wil Zor dan natuurlijk ook graag bedanken voor deze mogelijkheid.

Informatie die te vinden is op internet over Zor: Via de Zor.com service u kunt uw kunstafdrukken en fotokaders bestellen op de beste ondersteun materialen van de markt: aluminium/Dibond, plexiglas, PVC/Forex. U kunt kiezen uit onze standaardmaten of voor een aangepast formaat, voor onder andere grote fotoafdrukken. Ongeacht uw keuze, u krijgt de beste prijs van de markt!

Het systeem is zeer eenvoudig te gebruiken! Upload uw foto (of kies een foto van onze galerij), kies vervolgens de maat, voeg er wat ophangstrips aantoe en… dat is alles! Uw project is gereed om in uw winkelwagen te worden geplaatst! Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, verwerken we het in onze professionele drukkerij en leveren het binnen enkele werkdagen. U kunt altijd op ons rekenen voor moderne muurdecoraties, gepersonaliseerde foto’s en levendige prints van hoge kwaliteit!  

Bij Zor kun je je foto’s op verschillende materialen laten afdrukken, denk hierbij aan bijvoorbeeld plexiglas, forex en aluminium. Ik heb voor de laatste gekozen aangezien wij al verschillende Alu-dibonds hebben hangen. Ik was vooral erg benieuwd hoe de kwaliteit van Zor zou zijn, aangezien de prijzen zo scherp zijn.

In het verleden heb ik best veel verschillende onderwerpen gefotografeerd dat de keuze best moeilijk was. Maar uiteindelijk heb ik toch voor een foto van onze hond Pebbles gekozen omdat wij nog geen foto van haar hadden hangen hier in huis.

Het bestellen bij Zor.com ging heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar te kiezen waar je de foto op afgedrukt wilt hebben. Ik heb gekozen voor de Aluminium dibond. Daarna upload je de foto op de site. En je geeft de grootte aan,waarop je de foto afgedrukt wilt hebben. Ik heb gekozen voor 60 x 40 cm.

Binnen een paar dagen kreeg ik een email met het bericht dat er een pakketje afgeleverd was bij mijn geselecteerd DPD-punt en dat ik hem af kon halen. Dus ik ben natuurlijk zo snel mogelijk samen met Veronique naar het afhaalpunt gegaan en daar kon ik hem netjes en goed verpakt  afhalen. Bij thuiskomst heb ik hem meteen uit de verpakking gehaald en wij vinden dat hij echt heel mooi geworden is.

Als ik nog eens een foto afgedrukt wil hebben, weet ik zeer zeker dat ik weer kies voor Zor.com. De service en de afdruk is erg goed, en daarnaast is de prijs ook nog eens zeer goed. Deze alu-dimond is 40 x 60 CM en heeft mij 15,99 exclusief de verzendkosten natuurlijk.

Wil je zelf een foto op Aludibond, plexiglas of Forex laten afdrukken? Dan kan ik je zeer zeker adviseren om eens een kijkje op Zor.com te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge