Winactie: Mark van der Werf – Een dikke tien van Meester Mark

In samenwerking met uitgeverij Scriptum heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Je maakt kans op het boek “Een dikke tien voor Meester Mark“. Hou jij van kinderlogica? Doe dan snel mee aan deze leuke winactie. Ik wil uitgeverij Scriptum natuurlijk erg bedanken voor deze mooie en leuke winactie.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

Wil je meer weten over dit leuke boek? Lees dan mijn recensie.

De winactie loopt tot en met 27 maart 2018. Op 28 maart 2018 zal ik in de loop van de dag de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om te reageren.

Succes!

4 thoughts on “Winactie: Mark van der Werf – Een dikke tien van Meester Mark

  1. Ik volg Meester Mark op Twitter en ik moet iedere keer weer lachen om de opmerkingen van die kinderen. Daarom waag ik graag een kans op dat boek: lijkt mij ideaal om een dipje tegen te gaan. Ik heb alles gedaan wat sowieso moest en daarnaast heb ik je tweet geretweet, hier is mijn reacties :), ik volgde je op op Bloglovin’ en heb je post nu gesaved.
    Judith onlangs geplaatst…Ik wil ook zo’n man – Ellen BergMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge