Winnaar: Mariska Overman – Voltooid

Tot en met gisteren maakte je op mijn website en Facebookpagina kans op een gesigneerd exemplaar van Voltooid, geschreven door Mariska Overman en uitgegeven door De Crime Compagnie. Voltooid is het tweede deel in de Isabel Dieudonné serie. Natuurlijk wil ik Mariska graag bedanken voor deze winactie.

Waar gaat Voltooid over?

Een gruwelijke moord. Een boodschap. Is dit slechts het begin?

Een onbekende man wordt dood aangetroffen in het bos. Uit zijn borst steekt een tak met een witte vlag met de tekst: KLAAR.
Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur wordt bij de zaak betrokken. Wie heeft deze bizarre moord gepleegd, en vooral: waarom? Welke boodschap wil de dader overbrengen? En misschien belangrijker nog… blijft het bij dit ene slachtoffer?

Maar wie is nu die gelukkige winnaar?

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken. Veronique Janssen, gefeliciteerd jij bent de gelukkige winnaar!

Veronique, zou jij mij binnen een week een privé bericht willen sturen op mijn Facebook like pagina De wereld van Bryan, met je adresgegevens?

Veronique heeft een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan De wereld van Bryan besluiten om de prijs iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch interesse hebben in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.

Hou mijn website en/of Facebook pagina goed in de gaten want er zal snel een leuke nieuwe winactie starten. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge