Winactie: Renee Kelder – Parttime junkie

In samenwerking met Uitgeverij Boekerij heb ik een leuke winactie voor jullie. Ik mag eenmaal het boek “Parttime junkie” (Herziende en uitgebreide editie), geschreven door Renee Kelder weggeven. Hier wil ik uitgeverij Boekerij hartelijk bedanken.

Wat moet je hier voor doen?

Wil je extra kans maken of heb je geen Facebook en wil je toch kans maken?

Wil je meer weten over dit boek? Lees dan mijn recensie.

Dit is alles om kans te maken op het boek “Parttime junkie”.

De winactie loopt tot en met 3 maart 2018. Op 4 maart 2018 zal ik in de loop van de dag de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om te reageren.

Succes!

3 thoughts on “Winactie: Renee Kelder – Parttime junkie

  1. Ik doe graag mee ☺️. Heb het bericht gedeeld op Facebook onder Saar Grupping – Ndangi en onder dezelfde naam op bloglovin bij winacties. Ook op men Facebook pagina wonderbookland.blog op men Twitter wonderbookland.blog op men pinterest wonderbookland.blog en ik volg je blog en je social media kanalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge