Fotoslinger A5 vierkant


Ik zag op Facebook een oproep voorbij komen van Het fotoalbum,dat ze opzoek waren naar bloggers die een fotoslinger wilden ontwerpen en er een artikel over wilden schrijven. Nu is het toeval zo dat ik altijd graag foto’s maak en ik nog nooit een fotoslinger had gemaakt, dus ik was erg benieuwd. Nadat ik een mailtje had gestuurd, kreeg ik een berichtje terug dat ik een fotoslinger op A5 formaat mocht ontwerpen van Het fotoalbum. Hier wil ik Het fotoalbum natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Informatie die op de website van Het fotoalbum te vinden is over hun fotoslinger: Met een fotoslinger maak je iedere partij nog feestelijker. Voeg jouw eigen foto’s toe en creëer unieke slingers. Wil je iemand dus flink in de spotlight zetten op bijvoorbeeld een verjaardag? Dat kan met deze vlaggetjes. Ga op zoek naar de meest mooie, lieve of gênante foto’s en tover ze om tot een fotoslinger. De fotoslinger kun je uitbreiden tot maximaal 65 vlaggetjes, wat betekent dat je in totaal kunt genieten van 130 foto’s. Zo maak je van ieder feestje een gegarandeerd succes. De vlaggetjes zijn is twee soorten verkrijgbaar: vierkant of punt. Jouw eigen fotoslinger maak je al vanaf €13,-.

Ik ben natuurlijk als eerste foto’s gaan uitzoeken, die ik graag wilde gebruiken in mijn eigen ontworpen fotoslinger. Het onderwerp voor mijn zelf ontworpen fotoslinger had ik al snel bedacht. Ik wilde graag de foto’s van onze huidige hond en katten en van de honden die overleden zijn op de slinger hebben. Nadat ik de foto’s had uitgezocht en in een map op mijn laptop had gezet, ben ik naar de website van Het fotoalbum gegaan en heb ik gekozen voor de keuze Fotoslinger, je kan natuurlijk ook kiezen om bijvoorbeeld een fotoboek, fotokalender, foto agenda of wanddecoratie, net waar je keuze naar uitgaat.

Ik heb gekozen voor de fotoslinger A5 formaat vierkant met 25 vlaggetjes. Dit betekent dat de 25 vlaggetjes vierkant en op A5 formaat zijn. Dit is wat mij betreft (groot) genoeg. Omdat de 25 vlaggetjes aan beide kanten bedrukt zijn, kun je natuurlijk kiezen voor 50 verschillende foto’s, ik heb er zelf voor gekozen om 25 verschillende foto’s te gebruiken zodat ik aan beide kanten van het vlaggetje dezelfde foto heb staan.

Wat ik zelf ook wel belangrijk vind, als je iets afdrukt, is hoe de kwaliteit van het papier is. De fotoslinger vierkant met 25 vlaggetjes wordt gemaakt van 200 grams zijdeglans papier. Zijdeglans papier is niet mat, maar ook niet geheel glanzend. Het zit er precies tussen in. Hierdoor is jouw fotoslinger extra feestelijk!

Het fotoalbum adviseert om voor de fotoslinger vierkant met 25 vlaggetjes de online software, dit vind ik wel erg fijn, aangezien ik dan geen software hoef te installeren om mijn fotoslinger te ontwerpen. Stel ik zou een fotoboek of een foto agenda willen maken adviseren ze toch om de software te gebruiken, maar dit is nu niet nodig.

 

Ik ben mijn eigen fotoslinger gaan maken. In het onlineprogramma kan je aan de linker kant je foto’s inladen en je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het aanpassen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een andere achtergrond voor je foto, een masker, of een tekstkader. Ik heb de foto’s ingeladen en verder niks aangepast, dus geen tekst of kader toegevoegd. Dit vind ik altijd erg leuk als je bijvoorbeeld een verjaardagsslinger ontwerpt, maar voor het onderwerp wat ik gebruik, vind ik dat persoonlijk niet zo mooi. Ik merkte wel snel dat ik een aantal foto’s erbij had waar ik een melding bij had staan dat de foto van slechte kwaliteit was, maar ik heb het er toch op gegokt en de foto’s toch gewoon in mijn slinger verwerkt.

Nadat ik alles nogmaals gecontroleerd had, heb ik rechts boven op bestellen geklikt. Dan gaat het programma zelf ook nog eens alles controleren en geeft aan welke foto’s niet goed zijn. Hij geeft bijvoorbeeld aan als een foto een te lage kwaliteit heeft. Dit is dan nog makkelijk aan te passen of zo te laten en het erop te gokken dat het goed gaat (Zoals ik heb gedaan 😉 ). Hierna wordt je netjes doorgestuurd naar de winkel en kun je betalen en wordt alles netjes in orde gemaakt.

Na een aantal dagen kreeg ik de fotoslinger netjes thuis gestuurd. De slinger was netjes en stevig verpakt in een kartonnen enveloppe. Toen ik de enveloppe opende viel me op dat ik eerst nog een beetje huiswerk te doen had, aangezien de vlaggetjes en het touw los van elkaar waren.

Nadat ik de slinger geregen had, wat gelukkig heel gemakkelijk ging. Heb ik het touw ook een beetje ingekort, standaard krijg je er 15 meter touw bij, dit was voor mij toch iets te lang. Maar gelukkig hebben we een schaar in huis en was dit dus zo gepiept.

Ik ben zelf heel erg blij en tevreden met deze slinger, ik denk dat ik in de toekomst zeker nog eens zo’n leuke fotoslinger ontwerp. Vooral als er bijvoorbeeld iemand jarig is, lijkt dit mij erg leuk.

Ben je opzoek naar een fotoslinger, fotoboek of bijvoorbeeld een foto agenda?
Neem ook dan zeker eens een kijkje bij Het fotoalbum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge