The Mysterie Blogger Award

Ik ben genomineerd door Juul voor “The Mysterie blogger Award”, dit vind ik erg leuk en hier wil ik Juul dan ook graag voor bedanken 🙂

Er zijn wel een aantal regels voor deze tag:

 • Tag de bedenker van deze tag (dat is Okoto Enigma).
 • Benoem degene die je getagd heeft (met link!).
 • Vertel drie dingen over jezelf.
 • Nomineer 10-20 mensen (ik nomineer er 2…).
 • Vraag je genomineerden vijf grappige vragen.

Drie feitjes over mezelf:

 1. Ik ben een echte huismus. Het liefste ben ik gewoon thuis. Lekker languit op de bank met een goed boek of ik zit graag achter me laptop een beetje te bloggen of een spelletje te spelen. Daar kan ik dan ook echt bij ontspannen.
 2. Ik ben een echte dierenvriend. Zo hebben wij hier 1 kater Simba, 1 poes Luna en onze hond Pebbles rond lopen. Dit zijn dan ook echt onze kinderen, zolang de beestjes het goed hebben, ben ik tevreden en gelukkig.
 3. Ik lees nog eigenlijk helemaal niet zo lang. Ik ben eigenlijk pas in december 2016 begonnen met lezen. Van te voren had ik wel altijd het voornemen, maar na 2 bladzijdes gooide ik de meeste boeken al in de hoek. Terwijl dat ik dit jaar toch al 85 boeken heb gelezen.

De 5 vragen van Juul aan mij:

 1. Wat vindt je de beste boekverfilming? En waarom?
  Ik kijk eigenlijk nooit boekverfilmingen, zo heb ik bijvoorbeeld wel de film “The green mile” gezien, maar het boek nooit gelezen en zo heb ik bijvoorbeeld wel het boek “Christiane F.” gelezen, maar de film nooit gezien. Ik weet niet wat dat is bij mij, maar ik vind dat nooit iets. Neem nu “The green mile”, als ik daar nu het boek van zou lezen heb ik de hele tijd zoiets van “Hey, dat komt me bekend voor” en dan verlies ik al snel mijn interesse om verder te lezen… vandaar 😉
 2. Wat is het slechtste boek dat je ooit las?
  Voor mij was dat echt wel “Voor eens en altijd” van Andreas Pflüger. Het begin was al direct erg wazig en ik was de draad al snel kwijt in het boek. Echt een kwestie van “Dit boek is niet aan mij besteed”.
 3. Wat was het mooiste boek op je leeslijst voor de middelbare school?
  Zover ik weet was dat bij ons op school niet, of ik kan het me in ieder geval eigenlijk niet meer herinneren, dat kan natuurlijk ook. Dat is ook al zo lang geleden…
 4. Als je zelf een boek zou schrijven, wat zou dan het onderwerp zijn?
  Ik denk dat dan een boek over mijn eigen leven zou zijn. Dit komt mede doordat ik best wel verschillende dingen heb mee gemaakt in mijn verleden. Dit zou ik dan graag eens bundelen en misschien wel uitgeven. Wie weet ooit 😉
 5. Door welk boek is je liefde voor lezen ontstaan?
  Ik denk dat dat toch wel door de Code 37 serie is gekomen van Tille Vincent. Code 37 keek ik ook altijd graag op televisie, omdat ik dat een goede serie vond. Die boeken heb ik dan wel graag gelezen in het verleden. Ik denk dat ik bij deze boeken wel de interesse vasthield, omdat deze niet terug komen in de serie.

Mijn nominaties:

Nu is de vraag wie tag ik voor The Mysterie Blogger Award? Natuurlijk tag ik mijn vriendin Veronique en ik zag dat Conny Schelvis-Mens dit ook erg leuk vond, dus haar wil ik ook graag taggen 😉

Mijn 5 vragen aan jullie zijn:

 1. Wanneer lees jij het liefste? en waarom?
 2. Hou jij ergens je gelezen boeken bij?
 3. Wat zijn je doelen voor 2018 op bloggebied?
 4. Is er een boek wat je nog altijd eens wilt lezen maar er gewoon niet aan toekomt? en waarom?
 5. Welke genre lees je het liefste? en waarom?

Veel plezier met het invullen en ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Groetjes Bryan.

 

3 thoughts on “The Mysterie Blogger Award

 1. Hoi Bryan
  Ik zal van de week met alle liefde je vragen beantwoorden maar neem dus niet weer het stokje over… Leuk om jouw antwoorden te lezen ! Ik zal je taggen als mijn antwoorden online gaan.
  Fijne feestdagen
  Conny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge