Winnaar: Marleen Hartog – Anders wonen

Tot en met gisteren liep de winactie waar je kans maakte op het boek “Anders wonen”, die ik in samenwerking met Marleen Hartog had. Hier wil ik Marleen Hartog nogmaals hartelijk voor bedanken.

Uit de deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik één winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…

Kelly Amber

Kelly, zou jij mij binnen een week een privé bericht willen sturen op mijn Facebook like pagina De wereld van Bryan, met je adresgegevens?

Kelly heeft een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan De wereld van Bryan besluiten om de prijs iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Marleen Hartog. Als je bij couponcode “Bryan” invult, betaal je tot het einde van dit jaar (2017) geen verzendkosten!

Hou mijn website en/of Facebook pagina goed in de gaten want er zal snel een leuke nieuwe winactie starten ☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge