Dekbedovertrek van Dekbed-discounter

Ik werd benaderd door Dekbed-discounter of ik interesse had in een samenwerking met hun. Natuurlijk had ik hier interesse in. Ik wil Dekbed-discounter dan ook hartelijk bedanken voor deze mogelijkheid.

Informatie die te lezen is op internet over dit dekbed: Hashtags, je ziet ze tegenwoordig overal! Dit dekbedovertrek gaat wat dat betreft met de tijd mee en heeft een motiverende tekst erop. Er staat namelijk: “#Today Is The Day!”. De rest van het overtrek heeft een witte achtergrond met daaroverheen horizontale strepen.  

Het overtrek wordt geleverd met bijpassende kussenslopen voor een prachtige complete set. 

Het dekbedovertrek uit de nieuwe collectie is leverbaar in diverse maten. Dit prachtige dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset ademend, stevig, vochtregulerend en erg zacht. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust. 

Dekbed-discounter is een webshop met een grote diversiteit op gebied van dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens, badtextiel, matrassen en sinds kort ook boxsprings. Kortom, eigenlijk alles op het gebied van slaapcomfort.

Aangezien wij twee eenpersoons dekbedden gebruiken, wilde ik dit natuurlijk graag. Na rondgekeken te hebben op de website van Dekbed-Discounter is mijn keuze gevallen op het Today Is The Day Dekbedovertrek. Aangezien ikzelf veel op social media te vinden ben en met enige regelmaat hashtags gebruik, leek mij dit dekbedovertrek erg toepasselijk 🙂

Nadat ik mijn bestelling op de website van Dekbed-Discounter had geplaatst, kreeg ik binnen twee werkdagen een mailtje met mijn persoonlijke track&trace code zodat ik mijn bestelde pakket kon volgen en precies kon zien wanneer de pakketbezorger voor de deur zou staan. Dit vind ik zelf altijd erg prettig om vooraf te weten.

Nadat de pakketbezorger mijn pakketje bezorgd had, was ik natuurlijk razend benieuwd en ik kon niet wachten om mijn pakket te openen. Het pakket is goed verpakt en de dekbedovertrekken zitten netjes in stevig plastic verpakt.

Nadat ik de dekbedovertrekken heb uitgepakt, heb ik het als eerste op 30 graden gewassen in de wasmachine, persoonlijk vind ik het altijd fijner om nieuwe dekbedovertrekken even te wassen. Hierna heb ik het ook gewoon in de wasdroger gegooid. Dit ging beiden zonder problemen. Op de verpakking staat dat de dekbedovertrekken strijkvrij zijn, echter heb ik (of eigenlijk Veronique 😉 ) de dekbedovertrekken toch even gestreken aangezien er toch redelijk wat kreukels in zaten. Ik weet niet of dit nu komt omdat ik ze in de wasdroger heb gegooid of dat de informatie dat het strijkvrij is niet helemaal klopt.

Tijdens het opmaken van het bed merkte ik al snel dat het dekbed maar aan een kant bedrukt is. Dit vind ik op zich wel jammer, aangezien ik overdag ook wel eens graag het dekbed opengeklapt heb liggen en dan zou het naar mijn gevoel mooier zijn als beiden kanten bedrukt zijn. Persoonlijk vond ik dat verschonen van het bed gemakkelijk ging, dit kwam denk ik mede door de makkelijke drukkers die aan dit dekbedovertrek zitten.Nadat ik het bed opgemaakt heb ziet het er echt heel stoer uit. Ik ben dan ook erg blij met deze nieuwe dekbedovertrekken.

Wist je trouwens dat Dekbed-Discounter sinds kort ook boxsprings verkopen? Je hebt er nu ook een ruime keus aan boxsprings. Je vindt ze in verschillende prijsklassen. Als je op zoek bent naar een nieuwe boxspring, zou ik ook zeker eens een kijkje nemen op hun website. We hebben zelf ook al een hele tijd een boxspring, en ik kan zeggen dat ik daar erg over te spreken ben. Dus mocht je een nieuw bed nodig hebben…. Denk dan zeker ook eens aan een boxspring.

Heb je ook interesse in een dekbedovertrek van Dekbed-Discounter? Neem dan eens een kijkje op hun site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge