Hoesje en Powerbank van Hoesjes-outlet

Ik werd benaderd door Hoesjes-outlet of ik een samenwerking met hun wilde doen. Dit wilde ik natuurlijk erg graag. En het kwam toevallig goed uit, want ik was opzoek naar een nieuwe en goede Powerbank. Ik wil Hoesjes-outlet bedanken voor deze samenwerking.

Informatie over Hoesjes-outlet: Hoesjes-outlet is een webshop gespecialiseerd in telefoonhoesjes – ze hebben meer dan 2500 verschillende hoesjes. Ook hebben ze accessoires zoals powerbanks, sportbanden en oplaadkabels. Hoesjes kunnen zowel functioneel als trendy zijn, het is maar net waar je voor kiest.

Ik mocht van Hoesjes-Outlet een powerbank uittesten, nu is het toeval dat ik net naar een nieuwe opzoek was. Ik wilde graag een leuke en niet zo’n saaie. Hoesjes-Outlet heeft echt hele leuke powerbanks. Ik heb gekozen voor een powerbank van 12.000 mAh, dit leek mij voldoende voor waar ik de powerbank voor wil gebruiken. Dit is vooral het opladen van mijn telefoon op e-reader. De powerbank die ik heb uitgekozen is de Anime Emoji Rood. Elke keer als ik nu naar mijn powerbank kijk, krijg ik er een glimlach van op mijn gezicht. In deze Anime serie heb je verschillende soorten powerbanks. Deze rode is momenteel in bestelling bij Hoesjes-outlet, maar neem gerust een kijkje, want er zijn nog twee andere varianten, die ik ook geweldig vind. Maar ze hebben natuurlijk een ruimere keuze qua powerbanks, als je ook de andere powerbanks wilt zien, neem dan rustig hier een kijkje.

Op de Anime Emoji zitten drie aansluitingen, zoals je op de foto hieronder kunt zien. Er zitten twee USB-poorten op, zodat je bijvoorbeeld in poort 1 je telefoon kunt opladen en in poort 2 bijvoorbeeld je e-reader. De kleine aansluiting in het midden is er om de powerbank zelf op te laden. Ik merkte wel dat het kabeltje wat bij de powerbank geleverd werd wel goed was op de powerbank zelf op te laden, maar dat dit kabeltje te zwak was om bijvoorbeeld mijn telefoon op te laden. Daarvoor raad ik je aan om de originele kabel te gebruiken die bij bijvoorbeeld je telefoon hoort.

Als de powerbank helemaal opgeladen is kan ik mijn telefoon meestal 2 of 3 keer opladen, dit ligt er een beetje aan hoe leeg mijn telefoon is. Op de achterkant van de powerbank zie je aan de hand van vier rode kleine lampjes hoe vol je powerbank nog is. Ik ben heel tevreden met deze powerbank en ik vind hem erg leuk. Ik gebruik hem dagelijks met veel plezier 🙂

Daarnaast mocht ik van Hoesjes-Outlet ook een telefoonhoesje uittesten. Ik had eerst een eigen ontworpen Softcase hoesje, deze gebruikte ik ook met veel plezier, alleen hebben deze hoesjes het nadeel dat als ik bijvoorbeeld onderweg ben, ik geen pasje bij me heb, omdat ik eigenlijk nooit een portemonnee bij me heb. Er is een ruime keuze aan hoesjes voor het toestel wat ik heb. Ik heb de Samsung Galaxy J5 (2016) en dan heb je dus aardig wat keuze qua hoesjes. Neem maar eens een kijkje, dan zul je zien dat ik wel even een keuzestrijd had. Ik heb gekozen voor Fashion Samsung Galaxy J5 2016 Hoesje met Pasruimte Zwart. Dit is een vrij standaard hoesje, zonder drukke opdrukken, maar dit was ook wat ik wilde. Voor mij geen drukke hoesjes. Dit zwarte hoesje straalt veel meer luxe uit dan een druk hoesje met allerlei tierelantijntjes er op gedrukt, vind ik.  Het materiaal is kunstleder en ik vind het erg fijn aanvoelen.

Wat ik erg fijn vind, is dat het een erge stevige flipcover is. Daarnaast heeft dit hoesje aan de binnenkant een opbergvak en drie pas-sleuven. Op deze manier heb ik tenminste altijd de belangrijkste dingen bij me zoals mijn identiteitsbewijs, bankpasje en mij OV-chipkaart. Ook kan ik er wat briefgeld in kwijt, ik heb er zelf meestal een briefje van vijf euro in zitten, zodat ik nooit, helemaal, zonder geld ergens sta.

Ik ben erg blij met mijn hoesje en powerbank en ga beiden nog erg veel gebruiken. Dus ben je zelf op zoek naar een leuk hoesje, powerbank of ander accessoire? Neem dan beslist eens een kijkje op Hoesjes-outlet.

 

One thought on “Hoesje en Powerbank van Hoesjes-outlet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge