Lenneke van Ingen – Hoe word ik beroemd?

Van Uitgeverij Unieboek Het Spectrum ontving ik het boek “Hoe word ik beroemd?”, geschreven door Lenneke van Ingen om te lezen en een recensie over te schrijven. Hier wil ik Uitgeverij Unieboek Het Spectrum hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op de achterflap: De vrouw achter Tim Hofman, Geraldine Kemper en Anna Nooshin onthult hoe je beroemd kunt worden.

Lenneke van Ingen is als manager van de sterren de steun en toeverlaat van onder andere Anna Nooshin, Britt Dekker, Jan Versteegh, Tim Hofman, Geraldine Kemper, Tess Milne en Miljuschka Witzenhausen. Tien jaar geleden richtte zij het castingbureau A Million Faces op en is sindsdien één van de belangrijkste mensen in de Nederlandse showbizz.

In Hoe word ik beroemd? ontvouwt Lenneke de geheimen van succes en vertelt zij wat ervoor nodig is om op te vallen tussen de hordes ambitieuze bloggers, vloggers, presentatoren en televisie-kandidaten. Je leert ontdekken wat jou uniek maakt en hoe je dat kan omzetten in roem, glitter & glamour, krijgt praktische adviezen (hoe begin je een goed YouTube-kanaal, hoe bouw je een netwerk op en moet je je accent wel of niet afleren), maar ook tientallen hilarische anekdotes en een uniek kijkje achter de schermen van het leven van BN’ers.

• Met medewerking van BN’ers zelf!
• Van beginnen met YouTube tot meedoen aan televisieprogramma’s
• Het verhaal van een succesvolle zakenvrouw

Lenneke van Ingen is de manager van een heel arsenaal aan BN’ers, denk bijvoorbeeld aan Geraldine Kemper, Jan Versteegh en bijvoorbeeld Tim Hofman. Lenneke fungeert niet alleen als manager, maar ook als steun en toeverlaat. Of het nu gaat om hoe een bekende Nederlander de haren draagt, of Britt Dekker “Ja” moet zeggen op de uitnodiging voor een Playboy fotoshoot. De BN’ers uit de stal van Lenneke komen als eerste bij haar met deze vragen om te kijken of ze het wel of niet moeten doen. Zo werken ze altijd met stappenplannen en de vragen “Waar wil je bijvoorbeeld over één of twee jaar staan?”. Wat ik erg leuk vind is dat er in dit boek diversen invulformulieren staan die jezelf kan invullen:

Lenneke geeft in “Hoe word je beroemd?” veel tips en tricks hoe je aan de weg kan timmeren en kan opvallen tussen de meest uiteenlopende types en talenten op het gebied van bloggen, vloggen, presenteren en televisie-kandidaten. Lenneke geeft je handvaten hoe je zelf kan ontdekken wat jou nu echt zo uniek maakt, denk bijvoorbeeld eens na over de vraag “Waar ben ik goed in?”. Als je die vraag kan beantwoorden heb je de eerste stappen gezet op weg naar roem, glitter & glamour. Maar ook geeft Lenneke je adviezen over hoe je bijvoorbeeld een goed Youtube-kanaal maakt en onderhoud, maar ook vertelt ze of je nu jij wel of niet succes kan hebben met een accent.

Lenneke kan dit als geen andere vertellen en je tips en adviezen geven aangezien ze tien jaar geleden het succesvolle castingbureau A Million Faces opgericht heeft en vanaf dat moment is Lenneke één van de belangrijkste personen in de Nederlandse showbizz wereld.

Ook krijg je via dit boek een leuk kijkje achter de schermen van het leven van de huidige BN’ers. Zo staan er een aantal interviews in dit boek met verschillende BN’ers zoals onder andere Jan Versteegh, Tess Milne en Miljuschka Witzenhausen. Dit vond ik erg leuk om te lezen 🙂

Of je nu echt beroemd wil worden? Een eigen Youtube-kanaal wilt starten? Of dat je het gewoon leuk vind om wat meer over de Nederlandse showbizz wereld en/of BN’ers te weten te komen. Dit boek is leuk voor iedereen!

Gegevens van dit boek:
Titel: Hoe word ik beroemd?
Onder titel: Over zaken doen, bij jezelf blijven en succes krijgen
Auteur: Lenneke van Ingen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek Het Spectrum
Aantal pagina’s Hardcover: 175
Aantal pagina’s E-book: 124
ISBN Hardcover: 9789000355587
ISBN E-book: 9789000357611
Prijs Hardcover: € 15,00
Prijs E-book: € 11,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge