Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder tag

Ik zag bij Kyara Esteva de “Zing,vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder tag” voorbij komen, aangezien ik het leuk vind om tags in de vullen kon ik deze vragen niet onbeantwoord laten. Lezen jullie weer met me mee?

Bron: Pinterest

Zing: Wanneer zing je?

Als ik goede zin heb probeer ik te zingen, maar meestal wordt me dat niet in dank afgenomen door Veronique en krijg ik altijd te horen “Als je voor mij zingt… dan mag je stoppen”. Dus tsja dan stop ik maar weer snel 😉

Vecht: Beschrijf de laatste keer dat je hebt gevochten, voor jezelf of een ander.

De laatste keer dat ik echt voor mezelf gevochten heb is toen ik de diagnose Borderline en ADD (Attention Deficit Disorder) kreeg van de psychiater. Ik moet zeggen dit heeft toch mijn leven een beetje op zijn kop gezet. Toen ik erna ook nog gezondheidsklachten kreeg was de cirkel rond en zat werken er ook helaas niet meer in. Dan kom je thuis te zitten en komen de muren op je af. Op dat moment is het toch wel vechten moet ik zeggen…

Huil: Ben je snel emotioneel?

Meestal wel. Bij mij is het of zwart, of wit, dus geen grijs zeg maar. Dus mijn emoties kunnen alle kanten opschieten. Ik kan ook nu heel vrolijk zijn, over een uurtje echt heel down en een half uur later weer vrolijk zijn.

Bid: Hoe uit je jouw spiritualiteit? Waar geloof jij in? 

Ik geloof in mezelf. Telt dat ook? 😉

Lach – Wie maakt jou aan het lachen?

Dat is onze beestenboel. Als Pebbles weer als een dolle in het gras aan het rollen is of als de katten weer gezellig bij me liggen te spinnen. Daar kan ik echt van genieten en dat zijn de kleine dingen waar ik echt een lach van op me gezicht krijg.

Werk – Werk je om te leven of leef je om te werken?

Momenteel werk ik door gezondheidsredenen helemaal niet. Maar toen ik nog werkte, werkte ik om te leven maar ik moest ook echt opletten dat het niet “leven om te werken” werd. Dan moest ik er echt de rem op gooien.

Bewonder – Wie bewonder jij? En waarom?

Ik bewonder mijn vriendin Veronique, dat ze het al zolang met me uit houd, maar ook hoe ze bijvoorbeeld het volhoud met zo weinig slaap, ze schrijft hierover in haar recensie over de Dodow.

Wil je de tag overnemen? Zeer zeker doen! Wel zou ik het natuurlijk leuk vinden als je een verwijzing naar mijn blog maakt. Super leuk als je je laat inspireren door deze tag!

Heb je zelf nog een tag die ik zeker zou moeten invullen? Laat het me weten in de reacties en ik ga er naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge