Ulla – Smart hydration reminder

Bron: Amazon

Van Ulla ontving ik de “Ulla – Smart hydration reminder” om uit te testen en een recensie over te schrijven. Hier wil ik Ulla hartelijk voor bedanken.

Informatie die op internet te vinden is over Ulla (vrij vertaald):

  • Verbeter je water drink gewoontes.
  • Ulla past om iedere fles.
  • Slim & mooie gadget om drinken te bevorderen.
  • Merkt wanneer je vergeet te drinken.
  • Zorgt er voor dat je gehydrateert, fit en gezond blijft.

Heb jij wel eens de gedachten van “Drink ik wel genoeg?”. Deze gedachten had ik wel vaker en ik probeerde er ook erg goed op te letten, maar toch onbewust vergat ik vaak te drinken. Dit is op te lossen met de Ulla – Smart hydration reminder.

De Ulla – Smart hydration reminder zit in een klein doosje, als je het doosje openmaakt valt me meteen op wat voor een kleine gadget het is. De Ulla is ei-vormig en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik heb zelf gekozen voor de kleur: Lagoon Blue, aangezien ik deze erg mooi vond. De Ulla kan je met behulp van een elastisch bandje aan een flesje of een glas bevestigen. Wat mij direct opvalt is dat de Ulla niet blijft zitten bij een smal glas aangezien het elastisch bandje dan te groot is. Dit vind ik wel een gemiste kans, hopelijk veranderen ze dit nog eens bij Ulla zodat hun gadget ook gebruikt kan worden bij smalle glazen.

Aangezien ik veel ranja drink gebruik ik altijd een Flipflop drinkfles. Ik hoor je al denken “Een wat!?”. Ja je hoort het goed een Flipflop drinkfles. Dit zijn best brede drinkflessen, maar in het midden is die een stuk smaller. De Ulla past bij deze flessen wel om de bredere gedeeltes, maar bij het smalle gedeelte is het elastisch bandje helaas te groot.

Bron: supermarktaanbiedingen

Ik kan jullie vertellen, ik kom toch op me eerdere uitspraak (Dat ik dacht dat ik genoeg dronk) terug. Sinds ik de Ulla – Smart hydration reminder gebruik knippert het lampje toch vaak genoeg, en dat is het teken dat ik weer een slokje moet drinken. Ik heb er een beetje een wedstrijd met mezelf van gemaakt. Het lampje zo min mogelijk laten knipperen en ik merk als ik bijvoorbeeld aan het bloggen ben of helemaal in me leesboek zit, ik vaak vergeet te drinken.

Als het lampje knippert is dit erg goed te zien, zelfs overdag als het gewoon licht is maar ook als ik bijvoorbeeld helemaal in me boek verdiept ben, dan zie ik het lampje erg duidelijk in me ooghoek knipperen en dan weet ik dat ik weer te lang niet gedronken heb. Dus dan word het weer tijd om te drinken. Ulla knippert trouwens om de 30 tot 40 minuten.

Ik ben echt fan geworden van de Ulla – Smart hydration reminder. Als jij je drink patroon echt wilt verbeteren en veranderen zodat je meer gedoseerd drinkt, kan ik je de Ulla echt aanbevelen. Deze gadget heeft ervoor gezorgd dat ik nu bewuster drink.

Ulla is verkrijgbaar bij Ulla, als enkele verpakking of voordeelverpakkingen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge