Winnaars: Simone Grimberg – Niemand die me ziet

Tot en met gisteren liep de winactie waar je kans maakte op één van de twee gesigneerde exemplaren van Niemand die me ziet, die ik in samenwerking met Simone Grimberg had. Hier wil ik Simone Grimberg nogmaals hartelijk voor bedanken.

Uit de vele deelnemers heb ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit heb ik twee winnaars getrokken.

De onderstaande deelnemers hebben gewonnen…..

  • Lianne Clappers
  • Queenie Schut

Lianne en Queenie, zouden jullie mij binnen een week een privé bericht willen sturen op mijn Facebook like pagina De wereld van Bryan, met jullie adresgegevens?

Lianne en Queenie hebben een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan De wereld van Bryan besluiten om de prijs iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.

Hou mijn website en/of Facebook pagina goed in de gaten want er zal snel een leuke nieuwe winactie starten ☺

One thought on “Winnaars: Simone Grimberg – Niemand die me ziet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge