Google van A tot Z – TAG

Ik kwam op de website van Northflix de Google van A tot Z – Tag tegen. Aangezien ik dit soort tags altijd erg leuk vind heb ik deze tag opgeslagen en ben ik hem natuurlijk ook gaan invullen 😉

Hoe werkt de Google van A tot Z – Tag?

Je zet de letters van het alfabet onder elkaar en vult in waar je bij de bepaalde letter als laatste op gezocht hebt op Google. Dat is het niet meer en niet minder.

Ik duik Google eens in en  ga eens bekijken waar ik het laatste op gezocht heb. Duiken jullie met me mee?

A = Action:

Action, wie kent deze fantastische winkelketen niet en ik kijk er altijd graag naar de nieuwe weekaanbiedingen.

B = Bonprix:

Ik moest een nieuwe broek hebben en automatisch ga ik voor broeken altijd op Bonprix kijken.

C = Crash Course:

Ik heb een tijdje geleden een recensie geschreven over de “Mijn bullet journal – Crash Course“. Ik had de informatie van internet nodig dus zocht ik op Crash Course.

D = Dresden gebouw:

Aangezien ik een recensie van “Een dodelijke afloop” geschreven heb en ik altijd een stukje over de cover schrijf, wilde ik weten welk gebouw er op de cover stond. Maar helaas heb ik het antwoord niet kunnen vinden.

E = EK leeuwinnen finale:

Aangezien onze leeuwinnen mee deden aan WEURO 2017 en ze tot in de finale zijn gekomen wilde ik weten hoe laat de wedstrijd gespeeld werd aangezien ik alle wedstrijden keek.

F = Fitbit Charge 2 specificaties:

Momenteel ben ik in het bezit van de Fitbit Charge HR en ik ik wil binnenkort voor een uitgebreidere Fitbit gaan. De opvolger van deze is de Fitbit Charge 2 dus wilde ik graag wat meer informatie over deze Fitbit.

G = Google translate:

Nederlands is voor mij geen probleem. Ook met Duits en Engels heb ik niet zo’n probleem, maar laatste kwam ik op een Franse website terecht en laat ik die taal nu net niet spreken of lezen, dus toen kwam Google translate goed van pas.

H = Honden trainingsspeeltje:

Aangezien ik graag met Pebbles bezig ben, vind ik het altijd leuk om te zien of er nieuwe trainingsspeeltje op de markt zijn.

I = Issuu login:

Via Issuu kijk ik altijd in de nieuwe folders van bijvoorbeeld uitgevers. Vaak zetten de uitgevers ook inkijkexemplaren van nieuwe boeken online op Issuu, dit vind ik altijd interessant om eens in en tussen te neuzen.

J = Jan lul streams:

Ja, je leest het goed, Jan lul… Jan lul streams was vroeger een website waar voetbal wedstrijden illegaal werden uitgezonden en ik wilde graag eens weten of deze nog online was. Helaas…

K = Klára Marková:

Klára Marková is een illustrator van kleurboeken voor volwassenen uit Tsjechië. Aangezien we ook de website volwassenenkleurenook.nl hebben en we daar de reviews van kleurboeken opzetten had ik wat meer informatie over Klára Marková nodig, vandaar dat ik haar website bezocht

L = Lieke Martens:

En daar zijn we weer bij WEURO 2017… Dit was voor mij de topper van het gehele toernooi en ik wilde gewoon eens wat meer informatie over haar te weten komen 😉

M = Max Verstappen:

Aangezien ik ook grote Formule 1-fan ben en in het bijzonder van Max Verstappen google ik wel eens op zijn naam en dan vind ik het wel eens leuk om te kijken wat voor “nieuw” nieuws over hem te vinden is.

N = Nederlandse vlag.png:

Pas geleden heb ik voor de Facebookgroep Fitbit Nederland/België een header logo ontworpen en gemaakt in Photoshop die ze kunnen gebruiken in hun Facebookgroep en daar had ik een afbeelding nodig van een Nederlandse vlag in png formaat.

O = OV chipkaart uitchecken:

Omdat wij geen auto hebben, moet ik vaker met het openbaar vervoer en ik vergeet nog wel eens uit te checken in de bus. Net zoals vorige week, maar gelukkig kan je dat geld naderhand terug vragen via de website van uitcheckgemist.

P = Posten op Instagram via laptop:

Aangezien ik soms wel eens wat op mijn Instagram-account doe posten, wilde ik dit graag via mijn laptop doen en ik wilde graag weten of dit eigenlijk wel kon.

Q = Quote lezen:

Ik vind het soms wel eens leuk om een leuke of mooie quote te posten op bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Instagram. Meestal zoek ik deze via Google.

R = Radio Veronica:

Ik vind het altijd erg interessant om het nieuws op muziekgebied een beetje bij te houden. Online kijk ik hier altijd voor op de site van mijn favoriete radiozender.

S = Schrijversportaal:

Ik had een recensie geschreven van een boek wat uitgegeven was door Schrijversportaal en ik moest de link van hun website hebben om te verwerken in mijn blog.

T = Telegram desktop:

Ik maak veel gebruik van Telegram, dit is net zoiets als Whatsapp. Ik wilde Telegram ook graag op mijn laptop hebben en was opzoek naar deze software.

U = Uitlaatveldjes voor honden in Kerkrade:

Ik wilde wel eens weten of hier in de buurt ook van die uitlaatveldjes voor honden zijn.

V: Valkenburg zandsculpturen festival 2017:

Lang geleden is er een zandsculpturen festival in Valkenburg geweest. Ik hoopte dat dat dit jaar ook was. Daar op gegoogled, maar helaas. Dit jaar geen zandsculpturen in Valkenburg.

W = Weeronline:

Vorige week gingen we een dagje weg (Toen ik ook dat probleem met uitchecken had 😉 ) en wilde ik graag weten welk weer het die dag zou zijn dus heb ik even bij Weeronline gekeken.

X= Xenos Kerkrade:

Hier in Kerkrade zijn ze bezig met het centrumplan en ik wilde graag weten of de Xenos ook weer terug naar Kerkrade kwam.

Y= Youtube clip van P!NK:

Aangezien P!NK een nieuw nummer op de markt gebracht heeft, wilden we die even luisteren en ik moet zeggen, ik vind het zelf weer een erg goed nummer.

Z = Ziggo abonnementen:

Een tijdje geleden hebben wij ons internetpakket een upgrade gegeven, we zijn van 40 / 4 Mbit/s naar 150 / 15 Mbit/s gegaan. Een verbetering zou je zeggen, maar voor mijn gevoel blijft internet nog steeds langzaam haha.

Nu ben ik ook benieuwd wat jullie als laatste via Google of een andere zoekmachine opgezocht hebben. Dus ga je zelf ook de Google van A tot Z – TAG invullen, laat het me hieronder in de reacties weten en ik kom zeker bij jou lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge