Get to know me tag

Ik werd door Studerend leven getagd om deze leuke tag in te vullen. Dankjewel hiervoor. ?

Aangezien ik niet zo van de echte persoonlijke blogs ben, vind ik het wel erg leuk om soms eens een “tag” in te vullen zodat jullie mij toch een beetje beter kunnen leren kennen.

    1. Ben je naar iemand vernoemd?
     Wat ik van mijn ouders begrepen heb, is dit niet het geval. Ze vonden de naam “Bryan” gewoon mooi. Nu moet ik zeggen dat ik het ook wel leuk vind dat je mijn naam niet zo vaak hoort en al helemaal niet met een “y”.
    2. Wat was het laatste moment dat je hebt gehuild?
     Dat is een hele goede vraag, dat is toch al een aardig tijdje terug. Ik denk dat de laatste keer is geweest toen we onze hond Faya helaas hebben moeten laten inslapen.
    3. Heb je kinderen?
     Daar heb ik een heel makkelijk antwoord op. Nee. Gelukkig zitten Veronique en ik op dat gebied op één lijn en hebben we allebei geen behoefte aan kinderen. Wij hebben onze beestjes en dat zijn voor ons onze kinderen.
    4. Als je iemand anders was, zou je dan vrienden met jezelf zijn?
     Uhm, eerlijk? Ik denk het persoonlijk niet. Door mijn borderline en ADD kan ik nog wel eens raar uit de hoek komen en soms eens een lompe opmerking maken en ik denk dat ik als vriend van mezelf dat niet altijd zou pikken. Daarom heb ik ook zoveel respect voor mijn vriendin Veronique, dat ze het al 7 jaar met me volhoud haha.
    5. Gebruik je sarcasme vaak?
     Ja, sarcasme of zelfspot, hoe je het ook wilt noemen. Doordat mijn gezondheid ook niet helemaal top is heb ik soms dat beetje zelfspot nodig. Als ik dat niet meer zou mogen hebben of doen was ik denk ik een ongelukkig mens.
    6. Wat is het eerste wat jou opvalt aan mensen?
     De kledingkeuze van mensen. Het is net of de mensen met de dag slechter gekleed gaan (Vind ik). Als ik al iemand in een trainingsbroek over straat zie lopen, verschrikkelijk. Ik heb ook wel eens een trainingsbroek aan, maar dan is dat het ’s avonds lekker relax thuis op de bank. Maar mij zie je daar niet buiten mee, zelfs niet als ik de hond uitlaat.
    7. Welke kleur ogen heb je?
     Blauw.
    8. Horror films of ‘happy endings’?
     Als ik tussen deze twee moet kiezen ga ik voor een Horror film, maar liever kijk ik eigenlijk een goede thriller.
    9. Favoriete geuren?
     Doe mij maar een lekker geurtje van Mexx, van dit merk heb ik meestal wel eentje in huis. Momenteel draag ik Mexx Pure, waar ik erg tevreden over ben.
    10. Wat is het verst dat je weg bent geweest van huis?
     Dat is Gran Canaria geweest. Daar heb ik in 2003 een aantal maanden gewoond en gewerkt. Echt hele verre reizen heb ik nog nooit gemaakt en heb ik eerlijk gezegd ook niet zo’n behoefte aan.
    11. Heb je speciale talenten?
     Ik denk dat ik wel het talent heb dat ik goed met computers overweg kan. Veronique denkt daar natuurlijk weer anders over, ik kreeg van haar net al te horen dat mijn talent “Pesten” is. **Ja, en bedankt** 🙂
    12. Waar ben je geboren?
     In Kerkrade op 7 oktober 1985.
    13. Wat zijn je hobby’s?
     Mijn grootste hobby’s zijn natuurlijk lezen en bloggen. Als ik deze hobby’s niet had, bestond deze website ook niet haha. Daarnaast kijk ik ook graag televisie en speel ik graag een spelletje Cookie Jam Blast op mijn telefoon en natuurlijk niet te vergeten, gewoon lekker bezig zijn met onze huisdieren.
    14. Heb je huisdieren?
     Jups. We hebben een hond genaamd Pebbles. Pebbles komt uit Roemenië en hebben we via New life for animals naar Nederland gehaald. Pebbles was in Roemenië een straat hond en de stichting heeft haar op een verlaten parkeerplaats gevonden, nadat ze in gevecht was geweest met andere honden. Wij zijn zo blij met haar en ze behoort helemaal bij ons gezin.Naast Pebbles hebben we ook nog katten, Luna en Simba. Simba is echt van het pesten, soms pest die Pebbles, maar meestal is onze kleine zwarte Luna de dupe van zijn gedrag. Luna daarin tegen vlucht dat altijd weg of ze vreet al onze kabels kapot. Ik weet niet hoeveel nieuwe laptopkabels ik al heb moeten kopen.
    15. Heb je broers en/of zussen?
     Nee ik heb geen broers of zussen.
    16. Wat wil je worden als je groot bent?
     Iedereen zegt altijd dat ik klein ben, dus mijn antwoord is heel makkelijk, als ik later groot ben wil ik groot zijn 🙂
    17. Wie was je eerste beste vriend(in)?
     Poeh, dat durf ik eigenlijk helemaal niet meer te zeggen. Dat is al zolang geleden. Dat zullen denk ik wel klasgenootjes geweest zijn maar ik durf de namen niet meer te noemen, omdat ik ze niet meer weet.
    18. Hoe lang ben je?
     Volgens mij identiteitsbewijs zou ik 1,70m, maar of dat ook klopt? Ik denk het eerlijk gezegd niet.
    19. Grappigste moment tijdens school?
     Dat is ook weer zolang geleden. Ik kan me wel nog herinneren dat op het schoolkamp altijd erge leuke en grappige dingen gebeurden, maar wat precies weet ik niet meer aangezien het zolang geleden is.
    20. In hoeveel landen ben je geweest?
     Uhm, Nederlands, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, Engeland, Ierland, Spanje en Portugal. Dat was het volgens mij wel zo’n beetje, dus tien landen.
    21. Wat was je favoriete en slechtste vak tijdens de middelbare school?
     Mijn favoriete vak was toch wel altijd handenarbeid, lekker een beetje tekenen en knutselen. Dat vond ik altijd wel erg leuk op school. Mijn slechtste vak… dat waren er wel meerdere haha. Als ik terug denk valt mij als eerste Wiskunde, aardrijkskunde en geschiedenis in.
    22. Wat is je favoriete drankje en dier?
     Een paar jaar geleden was dat toch echt wel Red Bull, daar dronk ik vaak één heel tray per week van, maar daar ben ik gelukkig vanaf. Nu drink ik graag de AH Basic limonade, het kost bijna niks en ik vind hem lekkerder dan Fanta of Sisi. Daarnaast drink ik ook erg veel ranja en dan gaat me voorkeur uit naar de Karvam Cévitam aarbei.

     Mijn favoriete dieren blijven toch gewoon onze eigen huisdieren, maar als ik daarbuiten moet kiezen, vind ik de giraffe wel erg mooie beesten. Hier in Kerkrade bij GaiaZoo hebben ze er ook een aantal en heb ik ze ook al vaker gefotografeerd.

    23. Wat zijn je favoriete YouTubers?
     Ik heb niet zoveel met Youtubers, maar als ik echt moet kiezen ga ik voor StukTV. Maar ik ben van de oude garde dus dat houd in dat ik Youtube gebruik voor bijvoorbeeld muziek te luisteren.
    24. Welke naam zou jij je kinderen geven?
     Geen, aangezien wij geen kinderen willen. Ik zou me eerder druk maken om de namen van een nieuwe hond of kat 🙂
    25. Wat zijn je slechte gewoontes?
     Met stipt op nummer 1: Snel geïrriteerd zijn, maar dit zal mede door de ADD en Borderline komen.

    

  1. Dit waren alweer de 25 vragen van deze tag, heb jij nog dingen die je graag van mij wilt weten? Stel je vragen in de reacties!

   Ik zou graag Marjan de Waal van Van Juf Marjan, Kristien Nys van Mademoiselle Fresita en Naomi Bunt van Naomi Anna willen nomineren om de Get to know me tag ook in te vullen. Maar natuurlijk mogen anderen deze tag ook invullen. Laat dan ook je link in de reacties achter. Ik vind het altijd leuk om zo’n tags te lezen en bloggers te leren kennen.

   De originele vragen vind je hier, ik heb de 25 vragen gebruikt die Serah van Studerend Leven gebruikt heeft, maar je kunt natuurlijk ook de 30 originele Engelse vragen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge