Mijn bullet journal Crash course

Van BBNC uitgevers ontving ik de “Mijn bullet journal Crash course”, om een recensie over te schrijven. Hier wil ik BBNC uitgevers hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op de achterflap: Een bullet journal is het perfecte boek om al jouw afspraken, taken, plannen, doelen, to-dolijstjes, verjaardagen en veel meer op één plek en volgens een handig systeemte verzamelen. In deze Crash course vind je naast een uitleg over dit systeem alle tips en tricks die je nodig hebt om het helemaal aan jou wensen en behoeften aan te passen. Bovendien staat dit boek bomvol inspiratie, voorbeelden en handige sjablonen zodat je direct aan de slag kunt met je eigen bullet journal. Dankzij deze Crash course tover je elk notitieboek om in een onmisbare tool die je leven makkelijker, leuker én creatiever maakt

Aangezien ik begonnen ben met een bullet journal namelijk de “Mijn bullet journal” was ik ook erg benieuwd naar de Crash course in deze serie.

Op de cover staat de titel Mijn bullet journal Crash course duidelijk in het midden, om de titel heen zijn allemaal stippen afgebeeld. Ik vind dit erg leuk en vrolijk uitzien.

Als ik de Crash course opensla kom ik al snel uit bij de index. Hier staat duidelijk vermeld welke hoofdstukken ik tegen ga komen in dit boek.

De crash course is eigenlijk een boek waar tips, tricks, voorbeelden, hulpmiddelen en mallen in staan voor je Bullet journal. Ook staan er verschillende dingen duidelijk uitgelegd, zoals bijvoorbeeld wat is een bullet journal? Voor wie is bullet journaling? En word het bujo systeem duidelijk uitgelegd. Bujo is de afkorting die vaak gebruikt wordt voor bullet journal.

Als ik verder ga bladeren in de crash course kom ik zoveel leuke en interessante dingen tegen dat ik denk, “hey, dat wil ik ook in mijn bujo gaan gebruiken.” Wat ik ook erg fijn vind, is dat ik bijvoorbeeld nooit precies wist wat ik met een “Level 10 life-wiel” aanmoest. Ook dit staat op een korte, maar duidelijke, manier uitgelegd in deze crash course.

Daarnaast kwam ik het leuke idee tegen om een “Moodmandala” te maken, dit had ik eerder nog niet gezien en ook nog niet van gehoord. Dit lijkt me erg leuk, aangezien ik ook de hobby kleuren voor volwassenen heb en hiermee naar mijn gevoel twee hobby’s kan combineren.

Deze crash course staat boordevol interessante dingen die je echt wilt weten en kennen als je een bullet journal hebt of niet precies weet wat het inhoud. Wil je er nu ook graag in beginnen en je weet niet precies hoe je zo’n leuke quote maakt? Dan is deze crash course ook echt wat voor jou, want er staan ook voorbeelden in van diverse leuke quotes die je gewoon kan overtrekken ☺

Ik ben erg blij dat ik deze “Mijn bullet journal crash course” kan toevoegen aan mijn bullet journal collectie. Ik zal er dan ook nog vaak gebruik van gaan maken en ik kan er eigenlijk alleen maar positief over zijn!

“Mijn bullet journal Crash course” is onder andere verkrijgbaar bij BBNC uitgevers & Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge