Winnaar: Esther Boek – Geen kind meer

Tot en met gisteren liep de winactie waar je kans maakte op een gesigneerd exemplaar van Geen kind meer, die ik in samenwerking met Esther Boek had. Hier wil ik Esther Boek nogmaals hartelijk voor bedanken.

Uit de vele deelnemers hebben Esther en ik gekeken wie er aan de voorwaarden voldeed en hieruit hebben we één winnaar getrokken.

De onderstaande deelnemer heeft gewonnen…..

Michael Noo

Michael, zou jij mij binnen een week een privé bericht willen sturen op mijn Facebook like pagina De wereld van Bryan, met je adresgegevens?

Michael heeft een week de tijd om te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan De wereld van Bryan besluiten om de prijs iemand anders te gunnen of deze te bewaren voor een andere latere actie. Na 1 week vervalt de prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, maar je hebt toch interesse in dit boek, deze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.

Hou mijn website en/of Facebook pagina goed in de gaten want er zal snel een leuke nieuwe winactie starten ☺

One thought on “Winnaar: Esther Boek – Geen kind meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge