Winactie: Esther Boek – Geen kind meer

Het debuut van Esther Boek, de spannende roman, “Geen kind meer” die 31 maart verschenen is, behaalde goede recensies, waaronder 4 * in de VN Detective en Thrillergids en bij mij kreeg het boek ook 5*.

Woensdag 5 juli rolde de tweede druk van de pers en was Esther Boek te gast bij Beau van Erven Dorens, presentator van RTL Summer Night, de zomer editie van RTL Late Night. Hierin vertelde ze over het onderwerp van haar boek, de verdenking van verkrachting van haar zoon.

Afgelopen dinsdag was reeds de derde druk een feit.
Wil je dit boek graag gesigneerd winnen? Dan is dit je kans! In samenwerking met Esther Boek mag ik een gesigneerd exemplaar van het boek “Geen kind meer” weggeven. Hier wil ik Esther Boek natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Wat moet je hier voor doen?

De winactie loopt tot en met 20 juli 2017. Op 21 juli 2017 zal ik de winnaar bekend maken. Deze heeft dan een week de tijd om te reageren, anders zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Succes!

27 thoughts on “Winactie: Esther Boek – Geen kind meer

  1. De cover dekt wat ik deed als kind…..vlinders in een potje. Dat zou ik nu nooit meer doen. De titel is erg treffend!

  2. Het boek staat natuurlijk al op mijn ellenlange nog te lezen lijst. Aangezien ik een boekenkoop verbod opgelegd heb gekregen zal het nog wel een hele poos duren voor ik hem kan lezen, dus als ik hem hier zou winnen zou dat echt super tof zijn! Ik ga iig heel hard duimen ????

  3. Ik zou Geen kind meer, heel graag willen winnen en lezen. Gerechtigheid is heel erg belangrijk en vooral als je iets niet gedaan hebt! Heel pijnlijk voor ouders, als dit je kind overkomt, vals beschuldigd te worden.

  4. Tot een minuut geleden nog niet van Esther Boek gehoord. De recensies zijn super, ik doe graag mee om dit boek te winnen!

  5. Niks zo fijn als een spannende roman!! Ik zou deze enorm graag lezen, verhaal spreek mij erg aan.. en de cover vind ik ook een plaatje!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge