Smiley – Het mega moppenboek

Van uitgeverij Baeckens Books ontving ik het boek “Smiley – Het mega moppenboek” om er een recensie over te schrijven. Hier wil ik uitgeverij Baeckens Books natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op de achterflap: De ene banaan vraagt aan de andere: ‘Heeft jouw broer eigenlijk nog een nuttig beroep gevonden?’ Zegt de andere banaan: ‘Ja, hij is rechter!’

Voor elke dag van het jaar een mop!
Ideaal voor op het toilet, boven je bed of bij je saaie tante Paulette.

Wat word ik toch altijd vrolijk van smileys! Die leuke, meestal gele dingen die de gekste bekken trekken. Zelf gebruik ik ze ook vaak op mijn Social Media kanalen. Dus toen ik zag dat er een moppenboek verschenen was met smileys, was ik natuurlijk zeer benieuwd. En ik kan jullie vertellen…. ik word er enorm blij van!

Ik zal jullie eerst een aantal voorbeelden laten zien van de moppen die in dit moppenboek staan:

Sommige moppen waren al bekend voor mij, maar vele waren ook nieuw voor mij. Wat ik erg leuk vind is dat sommige woorden zijn weggelaten en daarvoor in de plaats een smiley staat. Waar bijvoorbeeld het woord “opa” moet staan hebben ze een smiley met een grijze baard gezet. Dit vind ik erg leuk en origineel.

Wat mij wel direct opvalt is dat er in de informatie op de achterflap staat dat het moppenboek ideaal is voor op het toilet of boven je bed. Wat ik dan wel mis is iets waar ik het moppenboek mee kan ophangen. Er zit geen hangertje aan, maar ook geen gaatje waardoor je hem kan ophangen aan een spijker. Op de voorkant staat dat er 365 moppen in staan. Ik denk dan meteen aan iedere dag een mop. Echter lees ik er ook zo een aantal achter elkaar, omdat ik ze zo leuk vind. Dus ik weet niet of ze bewust voor 365 moppen gekozen hebben, met het idee van een mop per dag. Of dat dit toevallig is. Als het een mop per dag is, zou ik eerder verwacht hebben dat de pagina’s dan uitscheurbaar geweest zouden zijn, maar dat is nu ook niet het geval, ook wel logisch, want als een huisgenoot minder ver is met de moppen zou diegene de moppen niet meer kunnen lezen.

Hou je van moppen en van smileys? Dan is dit echt een moppenboek voor jou! Ik ga er in ieder geval nog vaak in bladeren, want ik krijg er persoonlijk altijd een smiley van op mijn gezicht.

Gegevens van dit boek:
Titel: Smiley – Het mega moppenboek.
Uitgever: Uitgeverij Baeckens Books
Aantal pagina’s Paperback: 365
ISBN: 9059243161
Prijs:€ 10,00

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge