Mark van der Werf – Meester Mark rekent het goed

Van uitgeverij Scriptum ontving ik het boek “Meester Mark rekent het goed” om er een recensie over te schrijven. Hier wil ik  uitgeverij Scriptum natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Informatie die te lezen is op de achterflap: Wie beschermt ons tegen boeven en ander gespuis? Mega Mindy!
En met Pasen vieren de gelovigen… dat er een konijn aan de deur komt.

Gevatte ingevingen, grappige foutjes, bijdehante briefjes: op zijn populaire Facebook- en Instagrampagina’s laat Mark van der Werf, beter bekend als Meester Mark, de leukste kinderlogica uit de klaslokalen zien.
Leerkrachten sturen dagelijks pareltjes op, die ze vinden tijdens het uitpluizen van de werkboekjes en schriften.

In Meester Mark rekent het goed staan de beste plaatjes die hij de afgelopen jaren verzamelde. Een heleboel nieuwe, die niet eerder werden gepubliceerd, en zijn favoriete ‘gouwe ouwe’ voorzien van snedig commentaar.
Juffen en meesters liggen vaak dubbel van het lachen bij het nakijken. En ook bij de gekste antwoorden besluiten ze soms: Dat verdient een dikke krul.

Toen dit boek in de brievenbus lag ben ik er eigenlijk direct doorheen gaan bladeren, en ik moet zeggen wat een leuk en grappig boek en wat kan kinderlogica toch lekker makkelijk zijn.

De cover laat meester Mark zien die een leerling helpt, daarnaast staan er al verschillende kinderlogica afbeeldingen op en de achtergrondkleur van de cover is groen.

Wie kent de Facebookpagina van Meester Marc niet? Ik kan altijd heel erg genieten van de denkwijze van kinderen. Meester Mark zet dagelijks de leukste foto’s van deze kinderlogica op zijn pagina.

Na de boeken “Meester Mark draait door”, “Meester Mark vraagt door” en “Meester Mark graaft door” is Meester Mark terug met een nieuw boek voor aardig wat uurtjes lachen, gieren en brullen.

Ik zal jullie eerst een aantal foto’s laten zien van wat er onder andere in dit boek te vinden is:

Natuurlijk staan er ook altijd plaatjes in die enige discussies oproepen op Social media, zoals deze bijvoorbeeld, is het nu een kabouter of een dwerg? Wat denk jij?

Zoals je in de bovenstaande foto’s al ziet, is er weer heerlijke kinderlogica in dit boek te vinden. Of je nu zelf kinderen hebt of niet, deze logica is en blijft gewoon leuk. Deze boeken van Meester Mark vervelen nooit en ik heb me ook weer kostelijk geamuseerd met dit boek. Ik mag hopen dat Meester Mark nog lang doorgaat met het delen van deze logica op zijn Facebookpagina en Instagram. En dat er boeken van hem uit blijven komen. Dit boek zorgt er voor dat zelfs je slechtste dag weer een vrolijk randje krijgt.

Gegevens van dit boek:
Titel: Meester Mark rekent het goed
Auteur: Mark van der Werf
Uitgever: Uitgeverij Scriptum
Aantal pagina’s Paperback: 175
ISBN Paperback: 9789463190459
Prijs Paperback:€ 12,50

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge