Spaanse hoofdkussens

Enige tijd geleden kreeg mijn vriendin Veronique (Koukleum) een mailtje of ze interesse had om de kussens van Gezondkussen.nl uit te proberen. Zodoende kreeg ik deze kans natuurlijk ook. Vandaag wil ik jullie graag laten weten hoe mij de kussens bevallen. Ik wil bij deze Gezondkussen.nl dan ook bedanken.

Informatie die te lezen is op internet: Slaapproblemen, één op de drie personen heeft er last van. Wakker worden met migraine of pijn in nek en schouders bij het opstaan. Fibromyalgie, een aandoening die veel pijnklachten geeft wanneer een goede ondersteuning ontbreekt. Snurken of apneu, veroorzaakt door niet de juiste slaaphouding of onvoldoende ondersteuning. Wat betekent het als u één of meer van deze klachten herkent en over uw nachtrust niet tevreden bent? Niet met frisse energie de dag kunt beginnen waardoor dit consequenties heeft voor uw dagelijkse activiteiten. Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid, actieve levenshouding en relatie.

Veel klanten laten weten verlost te zijn van bovenstaande klachten, eenvoudig door te slapen met een Spaans hoofdkussen. De Spaanse kussens zijn van uitstekende kwaliteit, goed voor uw gezondheid en het milieu. Het Spaanse kussen bedekt de gehele breedte van het bed waardoor het hoofd altijd optimaal wordt ondersteund. Ligt u met een arm onder het kussen? Een regulier kussen wordt vaak als te vierkant ervaren. Of bent u een langer persoon en ervaart u het bed als kort? Een Spaans kussen is smaller, beperkt de afstand tot het hoofdeinde waardoor meer ruimte overblijft. De Spaanse kussens zijn hypoallergeen en ECO vriendelijk.

Toen ik op internet las, wat ze zelf over de kussens vertellen, was ik zeer benieuwd. Onze oude kussens waren toch alweer wat ouder en eigenlijk ook wel toe aan vervanging. Ik had ook altijd het probleem dat ik snel in slaap viel, de hele nacht sliep en het ’s morgens heel erg moe en duf wakker werd. Dus ik was erg benieuwd of dat zou veranderen met het gebruik van deze kussens.

In eerste instantie zijn Veronique en ik gaan kijken op de website van Gezondkussen, daar kan je dan kijken welke kussen het meeste geschikt is voor jou (Klik). Qua kussen wilde ik in het verleden altijd een redelijk plat kussen hebben, ik dacht dat dit voor mijzelf het fijnste was. Maar nadat we op de website gekeken hadden, waren we er snel uit, en bleek dat ik toch minimaal een medium kussen nodig had.

We kregen eerst 2 testkussens toegestuurd. 1 maal een medium en 1 maal een medium zacht. Zelf heb ik eerst het medium geprobeerd en dit was voor mij meteen een schot in de roos. Wat een fijn kussen. Veronique was meteen tevreden met het medium zacht kussen. Dus dit was ideaal.

Nadat we de kussens enige tijd hadden geprobeerd, hebben we aan gezondkussen.nl doorgegeven dat we tevreden waren met deze kussens. We kregen ook direct eigenlijk antwoord dat ze ons zo snel mogelijk de nieuwe kussens zouden opsturen en als we deze ontvangen hadden konden we via een antwoordnummer de testkussens gratis retour sturen. Helaas duurde het erg lang voor we de nieuwe kussens binnenkregen, maar het bleek dat ze op een nieuwe levering aan het wachten waren. Toen ze deze ontvangen hadden, hadden wij de kussens ook heel snel in huis en hebben we de testkussens netjes terug gestuurd.

Ben je aan een nieuw kussen toe, en wil je een goed en degelijk kussen met een goed advies dan kan ik Gezond kussen echt aanbevelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge