Winactie: Mijn Bullet Journal

In samenwerking met BBNC uitgevers heb ik een leuke winactie voor jullie. Hier wil ik BBNC uitgevers hartelijk voor bedanken.

Wat kun je winnen?

Ik mag 1 maal “Mijn Bullet Journal”  weggeven. Wil je meer weten over deze Bullet Journal, kijk dan hier.

Wat moet je hier voor doen?

Dit waren alle voorwaarden. Kleine moeite om kans te maken op deze Bullet Journal.

De winactie loopt tot en met 22 april 2017. Op 23 april 2017 zal de winnaar bekend gemaakt worden. De winnaar wordt gevraagd of hij binnen een week contact op wil nemen. Dus houd mijn site en/of pagina goed in de gaten.

Wil je geen bericht missen, dan kun je ook nog altijd mijn site volgen o.a. via mail, dan krijg je automatisch een mail als ik een nieuw bericht op onze site plaats. De volg mogelijkheden vind je hier rechts op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge