Appelsientje sinaasappelsap

Via The Insiders mocht ik mee doen aan het testpanel van Appelsientje. Mijn pakket kwam aan op het Kiala-punt hier in de buurt, dus het pakket vrij snel na dat het binnengekomen was daar op gaan ophalen.

Informatie over Appelsientje sinaasappelsap: Appelsientje Sinaasappel is 100% puur sap van de lekkerste Braziliaanse sinaasappels. De sinaasappels worden met de hand geplukt en binnen 24 uur geperst. Het pure sap is van nature rijk aan vitamine C en een bron van foliumzuur en kalium. Het sap bevat alleen de van nature aanwezige fruitsuikers. Voor houdbaarheid wordt het alleen eventjes kort verhit. Het bevat dus, net zoals andere vruchtensappen, geen conserveermiddelen. En dat proef je!

Op de site van The Insiders kan je je gratis aanmelden en zodra er producten zijn die je eventueel kan uittesten krijg je een email. Als je je erna inschrijft op het desbetreffende product is het natuurlijk hopen dat je word uitgekozen. En laatst had ik dit geluk bij het sinaasappelsap van Appelsientje. Dus een aantal dagen later kreeg ik ook weer netjes een mail dat ik het pakket kon af gaan halen bij het Kiala-punt 🙂

Ik helemaal happy naar het Kiala-punt en het was me toch een beste doos. Toen ik thuis kwam, was ik best benieuwd. De volgende inhoud zat in de doos:

  • 6 x 1Liter pak Appelsientje sinaasappelsap
  • 4 x Papieren onderzetter
  • 1 x Informatie boekje
  • Stapeltje kortingsbonnen

Ik had zelf verwacht dat ik 1 pak Appelsientje sinaasappelsap kreeg, maar 6 stuks vond ik erg netjes.

Je hebt in de winkel gekoelde en ongekoelde pakken sinaasappelsap. Het voordeel van deze pakken Appelsientje sinaasappelsap is dat je ze ongekoeld kunt bewaren. De sinaasappelsap is lichte pasteurisatie op toegepast, waardoor het verlies van voedingstoffen, zoals vitamine C minimaal is. Als je het pak goed bekijkt zie je dat ze een praktische schenkdop hebben, hierdoor is knoeien bijna onmogelijk en heb je ook geen geknoei met pakken open knippen en dergelijke.

De smaak van deze sinaasappelsap is fris en lekker. En ook het vruchtvlees wat in de Appelsientje sinaasappelsap zit, vind ik voldoende. De sinaasappels worden in Brazilië geoogst en geperst waarna een deel van het vocht eruit gehaald wordt. Vervolgens wordt dit bevroren en naar ons land vervoerd. Hierna wordt het verwijderde water weer toegevoegd en in pakken afgevuld. Het grote voordeel van de pakken Appelsientje sinaasappel vind ik zelf dat ik minder last had van zuurbranden, en de smaak was lekker en echt sinaasappelsmaak zonder chemische nasmaakjes. En je kunt natuurlijk altijd een aantal pakken op voorraad houden.

Wil je zelf ook Appelsientje sinaasappelsap uitproberen? Dat kan tot 8 april 2017 nog via Eurosparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge