Nieuwe layout

Als jullie al vaker mijn website bezocht hebben, waren jullie misschien al een beetje gewend aan mijn layout. Zelf was ik er niet echt tevreden over, daarom heb ik besloten om een andere layout te kopen die wel helemaal naar mijn zin is en waar ik de aankomende jaren mee vooruit kan.

Aankomende tijd zal ik nog 1 verandering doorvoeren en dat is het volgende. Ik heb René Krewinkel gevraagd of hij een logo voor mij wil ontwerpen en gelukkig heeft hij ja gezegd. Ik ben er echt super blij mee 🙂

René Krewinkel is o.a. bekend door het maken van satirische nieuwscartoons die regelmatig te vinden zijn op Joop.nl en Krapuul.nl en natuurlijk op zijn eigen website. Maar hier volgt meer nieuws over op het moment dat mijn logo ook daadwerkelijk klaar is. 😉

2 thoughts on “Nieuwe layout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge