Informatie webshops

 

Zoals jullie weten plaats ik regelmatig links van Bol of Ako. Dit doe ik ook onder mijn recensies, maar ook op mijn Facebook-like pagina. Dit doe ik natuurlijk omdat ik jullie wil voorzien van tips van nieuwe of leuke boeken.  Maar dit doe ik ook omdat ik partner ben van Bol en AKO. Dit wil zeggen dat ik voor iedere verkoop die via mijn link gedaan is, een heel klein percentage er van krijg. Dit kost jullie niks extra, maar ik ben er heel erg mee geholpen.

Wat doe ik met deze inkomsten?

Ik betaal hier o.a. de kosten van de server van, waar deze site op draait.

Ik heb regelmatig winacties, die worden hiervan betaald aangezien ik nog geen winacties met uitgevers heb. Denk dan aan aanschaf van de boeken en de verzendkosten van het versturen naar de winnaar.

Zo dat alles wat ik van jullie verkopen ontvang, ook weer netjes bij jullie terug komt. Ik wil hier absoluut niet aan verdienen, maar omdat het voor mij ook een hobby is, is het natuurlijk ook fijn als de kosten voor mij ook niet te hoog worden. Vandaar dat ik dus vaker verwijs naar naar Bol of AKO.

Dus wil je bestellen bij Bol of AKO, ook al zijn het geen boeken, wil je het dan via mijn link doen? Dit kan via: Bol of AKO (als je hier klikt zie je gewoon de bol of AKO site, maar weten zij dat het via mijn site gebeurd). Jou kost het niks extra en ik ben heel erg geholpen hiermee. De verkoop loopt verder gewoon via Bol of AKO.

Dus wil je mij en dus eigenlijk ook jezelf dit plezier doen? Dankjewel alvast. ?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge