Heleen van der Kemp – Blond 15

Informatie die te lezen is op de achterflap: Blond. Vijftien. Dood.
Rechercheur Britt Franken is geschokt door de aanblik van het jonge, levenloze meisje in het Vondelpark. Het slachtoffer is op brute wijze vermoord. Gescalpeerd. Britt is vastbesloten de moordenaar te vinden, maar haar onderzoek wordt bemoeilijkt door de media, die er vanaf het begin bovenop zit. Toch komt de echte tegenstand uit een onverwachte hoek…

Blond 15 is het Thriller-debuut van Heleen van der Kemp, en wat voor eentje.

Op de cover staat een meisje, de titel en auteur van het boek en de zin: “PS: Mag ik je iets vragen? Iets persoonlijks?” De cover spreekt me wel aan alleen zou ik het nog meer pakkend hebben gevonden als het meisje duidelijk zichtbaar lang haar had, omdat ze het in het boek hierover hebben.

Als ik het Vondelpark een blond meisje van 15 jaar gescalpeerd wordt gevonden krijgen rechercheurs-duo Britt en Tom deze zaak in handen. Al snel wordt deze zaak Blond 15 genoemd.

Het boek is op een makkelijke manier geschreven en heeft fijne korte hoofdstukken. De personages zijn erg goed uitgewerkt en ik vond persoonlijk dat het lekker lang onduidelijk bleef wie de dader was, wat ik natuurlijk erg fijn vind.

Gegevens van dit boek:
Titel: Blond 15
Auteur: Heleen van der Kemp
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal pagina’s Paperback: 166
Aantal pagina’s E-book: 200
ISBN Paperback: 9789074274401
ISBN E-book: 9789461090386
Prijs E-book: € 4,99

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com & Ako.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge