The Secret Life of Pets

Verenigde Staten / Japan
Animatie / Komedie
87 minuten

geregisseerd door Yarrow Cheney en Chris Renaud
met de stemmen van Ellie Kemper, Lake Bell en Kevin Hart

Max woont in een appartementencomplex in Manhattan. Zijn leven als favoriete huisdier komt echter op zijn kop te staan als zijn eigenaar een bastaard genaamd Duke mee naar huis neemt. Als blijkt dat het schattige witte konijntje Snowball een leger van verlaten huisdieren bijeen brengt om wraak te nemen op alle gelukkige huisdieren, moeten ze hun ruzies even opzij zetten.

Aangezien het gisteren slecht en donker weer was hadden we besloten om lekker relax een filmpje te kijken, maja dan komt het probleem… Welke film gaan we kijken… Aangezien we The Secret Life of Pets (2016) al een tijdje hadden liggen was de keuze eigenlijk heel snel gemaakt… Dus hop lekker op de bank en laat de film maar beginnen.

Animatiefilms zijn en blijven geweldig, aangezien we zelf een hond en 2 katten hebben, wilden we deze film graag zien. De trailer had ik al een tijdje geleden gezien en werd er helemaal blij ervan. De dingen die Max en zijn vriendjes mee maken, zijn heel herkenbaar, vooral als je zelf huisdieren hebt. Dat maak deze film echt leuk.

Een tijd geleden hebben we onze hond Pebbles geadopteerd bij New Life for Animals en ik kan me nog goed de eerste dag herinneren toen we hier binnen kwamen met haar. De andere beestjes hier thuis vonden dat niet zo fijn, maar langzamerhand werden ze toch vriendjes. Dit zie je ook terug in de film tussen Max en Duke.

Ik kan deze film iedereen aanbevelen, jong en oud. We hebben hem zelf met Engelse audio gekeken, maar hij is ook verkrijgbaar met Nederlandse audio.

Gegevens van deze film:
Titel: The Secret Life Of Pets
EAN: 3277933677990
Prijs: € 29,95

Deze DVD is te koop bij bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge