Winactie Twinmarkers

Om de start van mijn website en pagina goed te beginnen, heb ik een leuke winactie voor jullie.

Jullie kunnen 48 Twinmarkers winnen ( 4 x 12 stuks).

Wat moet je hier voor doen?

* Like mijn Facebook-pagina
* Like het bericht op mijn Facebook-pagina
* Deel het bericht openbaar op je Facebook-profiel. (Let dus op je privacy instellingen. Heb je het niet openbaar gedeeld, kan ik dit niet zien en doe je dus NIET mee aan de winactie. Let hier dus op !!! )

Dit waren alle voorwaarden. Kleine moeite om kans te maken op deze set Twinmarkers.

De winactie loopt tot en met 11 januari 2017. Op 12 januari zal ik de winnaar bekend maken. De winnaar wordt gevraagd om binnen een week contact met mij op te nemen. Dus houd mijn website en Facebook-pagina goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge